RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

BYTTER BEITE: Gareth Bale kobles til Manchester United, Marco Reus til Real Madrid mens Fernando Torres kan være på vei tilbake til Liverpool.
BYTTER BEITE: Gareth Bale kobles til Manchester United, Marco Reus til Real Madrid mens Fernando Torres kan være på vei tilbake til Liverpool. Foto: Montasje (Ap / Reuters / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Gareth Bale, Fernando Torres og Marco Reus er hetest på dagens ryktebørs.

Søndagens ryktespalte begynner på Englands sørkyst. Blant gårsdagens rykter kunne vi lese at Southampton-spiller Morgan Schneiderlin visstnok skulle være på vei til Tottenham i januar, men nå skriver Metro at det er Nord-London-rival Arsenal som planlegger et «monsterbud» for å sikre seg franskmannen.

Samme Arsenal skal også nærme seg signaturen til det polske stortalentet Krystian Bielik. 16-åringen har bekledd den defensive midtbaneposisjonen for Henning Bergs Legia Warsawa i flere kamper denne sesongen og spås en lysende framtid. London Evening Standard hevder at Arsène Wenger betaler drøyt 15 millioner kroner for unggutten.

Så til dagens mest spektakulære. Sunday Express skriver nemlig at Gareth Bale skal være åpen for en overgang vekk fra Real Madrid og at Louis van Gaal kommer til å be United-toppene om å åpne lommeboka til sommeren. Nærmere bestemt 800 millioner kroner skal de røde djevlene være villig til å bruke på waliseren.

Liverpool skal ifølge Mail on Sunday ønske å hente Fernando Torres tilbake til Anfield. Fire år etter at spanjolen forlot rødtrøyene til fordel for Chelsea for en halv milliard kroner, hevdes det at Liverpool ser på mulighetene for å (ehm ...) forsterke spissplassen i januar. Torres er for tiden på utlån fra Chelsea til AC Milan, men Serie A-klubben er svært skuffet over prestasjonene så langt denne sesongen, og skal ønske å annullere låneavtale før tiden.

Tom Cleverley har tilbrakt første halvdel av sesongen i Aston Villa på utlån fra Manchester United, og sistnevnte klubb skal ikke være spesielt interessert i å få midtbanespilleren tilbake til Old Trafford. Dermed hevder Mirror at Aston Villa nå vil få til en permanent avtale i januar.

Til slutt tar vi med Sunday Express' rykte om at Marco Reus nå skal ha bestemt seg for at verken Chelsea, Manchester United, Arsenal eller Liverpool blir neste stoppested. Istedet skal tyskeren ha blitt enig om en overgang til Real Madrid verdt 200 millioner kroner.

Ha en fin dag!

Kilde: BBC

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere