RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Sneijder avviser United

Sist oppdatert:
Beskjeden Alex Ferguson ikke vil høre.

Wesley Sneijder, som ble den store helten til Nederland under fjorårets VM, har lenge stått øverst på ønskelista til Sir Alex Ferguson. Mange hevder den offensive midtbanespilleren ville ha fungert perfekt sammen med Wayne Rooney i Uniteds angrepsspill. Og når klubbens midtbanepryd, Paul Scholes og muligens også Ryan Giggs, er i ferd med å slenge fotballskoene på pensjonisthylla, er det vel ingenting annet de rød djevlene trenger mer?

Men Sir Alex må nok pent fortsette å sikle, for Sneijder har ikke tenkt seg noen steder.

- Milan er fantastisk, malerisk og fult av eleganse. Jeg elsker det! For nå er jeg veldig fornøyd her, og kan ikke skjønne hvorfor jeg skal ville dra, har 27-åringen sagt til Inters hjemmeside, ifølge BBC Sports.

Sneijder kom til Inter i 2009, og i sin første sesong for den italienske klubben var han med på å vinne «the Treble» (seier i serie, cup og mesterliga). Nederlenderen, som denne sesongen har slitt med skade, har kontrakt med de stripete fram til 2015, men ønskes å kjøpes fri av både United, Manchester City og Chelsea. Pengesummen det snakkes om skal være på 300 millioner kroner.

Så sant ikke den tidligere Ajax- og Real Madrid-spilleren endrer mening, kan imidlertid både Ferguson, Roberto Mancini og Roman Abramovich beholde det heftige lommerusket.

- Det er en familiær atmosfære i Inter, og klubben har alle ingrediensene for å sikte høyt, sier en trofast Sneijder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere