RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sneijder ønsket av storklubb

I desember sendte Wesley Sneijder Juventus ut av mesterligaen. Nå kan han havne i Torino-klubben.
I desember sendte Wesley Sneijder Juventus ut av mesterligaen. Nå kan han havne i Torino-klubben. Foto: AFP PHOTO / PATRICK HERTZOG
Sist oppdatert:
I desember 2013 sendte Wesley Sneijder Juventus ut av mesterligaen. Nå kan han havne i Torino-klubben.

Sneijder scoret kampens eneste mål da tyrkiske Galatasaray tok seg videre til cupspillet i mesterligaen på bekostning av Juventus forrige sesong. Nå innrømmer sistnevntes trener at han ønsker seg den nederlandske stjernen.

- Det er ikke lett å forsterke Juventus, men det er ingen hemmelighet at vi er på utkikk etter en offensiv midtbanespiller og en forsvarer, sier Massimiliano Allegri.

- Sneijder har fantastiske tekniske kvaliteter, og han ville fullende en allerede sterk del av laget vårt. Det vil gi konkurranse om plassene, tilføyer Juventus-treneren.

30 år gamle Sneijder har spilt for Galatasaray i to år. Tidligere var italienske Inter nederlenderens arbeidsgiver. I tillegg har han vært i Ajax og Real Madrid.

På det nederlandske landslaget står han bokført med 111 kamper og 28 mål. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere