RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sneijder truer med å forlate Inter Milan - gratis

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Mens Premier League-klubbene står i kø for å sikre seg stjernespilleren.

Wesley Sneijder er klar til å forlate Inter Milan gratis etter at den italienske klubben tvinger han til å gå ned i lønn.

Nederlenderen har fått juridisk rådgivning for å finne ut om han kan forlate klubben etter beordningen om lønnskutt. Inter ønsker å halvere Sneijders ukelønn på 180.000 pund, og klubben skal ha fortalt spilleren at han vil fortsette å bli frosset ut av trener Andrea Stramaccioni frem til han skriver under en ny kontrakt, skriver The Mirror.

Ber FIFA gripe inn
Sneijder vil be det internasjonale fotballforbundet (FIFA) om å gripe inn, men har allerede blitt forsikret om at han har alle rettigheter til å forlate Inter etter deres kontraktsbrudd.

Det vil tillate den nederlandske landslagsspilleren å signere for en annen klubb mens FIFA etterforsker saken, og det kan ta opptil to år før de kommer til en avgjørelse.

(Artikkelen fortsetter under videoreportasjen med Sneijder)

Get Adobe Flash player

Ønsket av United
Manchester United var klare til å bruke rundt 35 millioner pund for Sneijder for 18 måneder siden, men la overgangen på is da han krevde 250.000 pund i ukelønn. Nå skal nederlenderens rådgivere gjort det klart at han er villig til å kutte litt på lønnskravet, til rundt 160.000 pund i uken.

Manchester City, Tottenham og Liverpool har også fått beskjed om at Sneijder trolig blir tilgjengelig for en overgang. Paris St. Germain og Fenerbahce skal også være interessert, men spilleren foretrekker selv en overgang til England.

Sneijder har bare vært på banen i fem Serie A-kamper for Inter denne sesongen, men hevder selv han er i form.

- Jeg er i superform og ønsker å spille, forteller Sneijder, ifølge the mirror.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere