*Nettavisen* Sport.

Snuoperasjonen startet for seint for Juventus

UVANLIG SKUE: Både Gianluigi Buffon (midten) og Andrea Barzagli (til venstre) ble spart da Juventus gikk på en smell i Serie A søndag. Foto: Marco Bertorello (AFP / NTB scanpix)

Gianluigi Buffon fikk kampfri etter VM-nedturen.

20.11.17 09:45

SAMPDORIA - JUVENTUS 3-2:

Juventus-duoen Gianluigi Buffon og Andrea Barzagli spilte ikke seriekampen mot Sampdoria søndag. De to fordøyer fortsatt at Italias VM-håp brast mot Sverige nylig.

Begge ga seg på landslaget etter at Italia røk ut mot Sverige i omspillskampene foran neste års VM i Russland. Svenskene vant 1-0 sammenlagt.

Juventus gikk på et knepent 2-3-tap borte mot Sampdoria i Serie A, men lenge så det langt styggere ut for torinoklubben. Vertene gikk opp til hele 3-0 i løpet av andre omgangs første 35 minutter.

HTML EMBED

Duvan Zapata, Lucas Torreira og Gian Marco Ferrari ble heltene for Sampdoria mot Juve. Gonzalo Higuaín (straffe) og Paulo Dybala fant nettmaskene for «den gamle dame» helt på tampen, men det holdt ikke til å redde poeng.

- Buffon og Barzagli spiller ikke mot Sampdoria. Det går bra med dem, men det er normalt å få litt hvile etter en intens periode med landslaget. Jeg tror de er i ferd med å komme over skuffelsen fra Sverige-kampen. Det må være tungt for Gianluigi, for han ville ha satt rekord i antall VM-deltakelser (seks), men livet går videre, sa Juventus-trener Massimiliano Allegri før kampen, ifølge Torino-klubbens nettsted.

Juventus tapte dermed terreng til serieleder Napoli. Napolitanerne vant 2-1 hjemme mot Milan lørdag.

I tillegg vant Inter 2-0 hjemme mot Atalanta søndag kveld, og overtok andreplassen fra Juventus.

Mauro Icardi scoret begge Inters mål, og argentineren er nå oppe i 13 seriemål denne sesongen.

Etter helgens runde er Juventus nummer tre på tabellen, fire poeng bak serieleder Napoli og to bak Inter. Det skiller kun ett poeng ned til Roma på fjerdeplass, som har én kamp mindre spilt enn Juventus.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.