RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jarl Fr. Erichsen/ Scanpix

Sogndal styrker stallen

Sogndal henter kantspiller fra Sarpsborg 08.

Sogndal jager opprykk til eliteserien og viser muskler i sommerens overgangsmarked. Tirsdag ble det klart at Ole Jørgen Halvorsen (21) forlater formsterke Sarpsborg 08 til fordel for sogningene.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

– Vi har jaktet på Ole Jørgen Halvorsen en tid. Jeg er derfor glad for at vi nå er i havn med signeringen. Han er en mann for framtiden, sier Sogndal-trener Karl Oskar Emberland til klubbens nettsider.

Halvorsen er en rask kantspiller med U21-landskamper for det norske landslaget.

Daglig leder i Sogndal Fotball, Yngve Hallén, innrømmer at det er utfordrende å hente spillere til en 1. divisjonsklubb.

– Økonomi er en utfordring også for oss, som hos de fleste andre fotballklubber, men vi har i denne saken funnet en modell som vi kan forsvare, sier Hallén.

Sogndal og Halvorsen er enige om en kontrakt som varer ut 2012.

21-åringen har spilt 17 av Sarpsborg 08s 19 seriekamper denne sesongen. På disse kampene har han notert seg for tre mål og fire målgivende pasninger. I fjor scoret han hele 10 mål på 29 kamper og hadde fire målgivende pasninger.

– Jeg skal bidra med fart og innlegg. Jeg scorer alltid mest på høsten, sier Halvorsen lurt.

I tillegg til U21-landslagsspilleren har Sogndal også hentet den notoriske målgjøreren Kenneth Kvalheim på lån i sommerens overgangsvindu. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere