Gå til sidens hovedinnhold

Solbakken: - Vi burde vunnet kampen

Wolverhampton gikk på en smell mot Crystal Palace.

WOLVERHAMPTON - CRYSTAL PALACE 1-2 :

Ståle Solbakken og Wolverhampton jaktet tirsdag sin femte strake seier i Championship, da Crystal Palace kom på besøk til Molineux.

Nordmannen har sakte men sikkert fått sving på Wolves-skuta, og før kampen lå ulvene oppe på en tredjeplass på tabellen. Det så lenge lyst ut for Solbakken tirsdag, men to kjappe mål fra talentet Wilfred Zaha gjorde at Wolverhampton til slutt tapte 1-2.

- Vi var det beste laget, skapte flest sjanser og burde vunnet kampen. De var effektive. Vi slet også med å stoppe fyren som scoret to mål. Jeg tror det første målet var offside, men slikt skjer. Linjemenn kan også gjøre feil, sier Solbakken til BBC Radio etter kampen.

- Mye positivt
Wolves-sjefen er likevel ikke veldig nedbrutt etter tapet.

- Vi burde ha scoret mer enn ett mål i dag, men det er likevel mye positivt å ta med seg. Offensivt skapte vi mange sjanser, sier nordmannen.

Det som kanskje bekymrer mer, er skaden på Slawomir Peszko. Vingen ble båret av banen i andre omgang.

- Han er ute i lang tid, sier Solbakken.

Strålende Wolves-spill
Wolverhampton kjørte regelrett over gjestene i første omgang, men klarte aldri å få ballen i mål. Nysigneringen Sako hadde flere muligheter til å sende Wolves i ledelsen, men Palace-keeper Julian Speroni var stor mellom stengene.

Rett før pause burde trolig Palaca ha fått straffespark, da nevnte Sako felte Wilfred Zaha innenfor sekstenmeteren, men dommeren vinket spillet videre.

Lagene gikk derfor til pause på 0-0, og ifølge Wolverhampton-journalist Bill Howell på Twitter ble hjemmelaget møtt med trampeklapp fra de fremmøtte tilskuerne, som tydelig var fornøyde med det de hadde sett av Solbakkens menn de første 45 minuttene.

Tok ledelsen
Gladere skulle de bli, for 10 minutter ut i andre omgang sendte Sylvan Ebanks-Blake hjemmelaget i føringen.

Damien Delaney skulle føre ballen ut av Palace-forsvaret, men klønet det til og mistet ballen til en våken Ebanks-Blake. Alene med Speroni gjorde han ingen feil og hamret inn 1-0 for Ståle Solbakkens lag.

Det var spissens fjerde scoring for sesongen, men gjestene ga ikke opp av den grunn.

Snudde kampen
Først utlignet Wilfred Zaha da han utnyttet et nølende Wolves-forsvar etter 67 minutter. Fem minutter senere gjorde han ytterligere skade for hjemmelaget da han prikket inn sin andre scoring for kvelden, og Palace snudde kampen til 1-2.

Wolves kastet alle mann i angrep mot slutten av kampen, men maktet aldri å slå tilbake. Dermed ble det en real nedtur for Solbakkens menn tirsdag kveld.

PS: Ståle Solbakken var ikke den eneste nordmannen å finne på Molineux tirsdag, for Jonathan Parr satt på benken fra start for gjestene.

Mest lest på Nettavisen akkurat nå:

Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene