*Nettavisen* Sport.

Solbakken åpner mot Leeds

Foto: Getty Images/All over Press

Ståle Solbakken møter en gammel storhet i sin første seriekamp som Wolves-manager.

18.06.12 12:59

Oslo (ANB): Ståle Solbakken får en morsom, men tøff start på sesongen som manager i Wolverhampton.

Bortekamp på ærverdige Elland Road mot Leeds United foran nær 40.000 tilskuere blir ingen enkel oppgave for klubben som rykket ned fra Premier League sist sesong.

Ambisjoner
Leeds har ambisjoner om å rykke opp til Premier League igjen, og ønsker nok å revansjere den etter hvert skuffende 14.-plassen de endte på i fjor.

Også Wolverhampton har ambisjoner om å rykke opp, men ledelsen har uttalt at de ikke ønsker å legge press på at Solbakken må klare dette allerede første sesong.

Den engelske mesterskapsserien inneholder flere hardtsatsende klubber kommende sesong. Både Birmingham, Bolton, Blackburn, Blackpool, Cardiff og Middlesbrough er relativt store klubber som helst skulle sett at de spilte i Premier League.

Avslutter mot Poyet
Etter bortekampen mot Leeds venter hjemmekamper mot Barnsley og Derby for Ståle Solbakken. Cardiff (b), Leicester (h) og Ipswich (b) venter deretter.

I siste serierunde venter Brighton & Hove Albion, som trenes av Gustavo Poyet – også de med forhåpninger om å sikre seg en kvalplass til Premier League. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.