RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Cornelius Poppe (SCANPIX)

Solbakken gir opp

Sist oppdatert:
Ståle Solbakken gir opp kampen om det danske ligagullet.

Torsdag ble det en ny nedtur for det danske hovedstadslaget, som bare klarte 1-1 hjemme mot AGF. Avstanden opp til ligaleder Aalborg er nå på åtte poeng.

Det er for mye, mener Ståle Solbakken. Krisen klubben i øyeblikket er rammet av, har fått sjefstreneren til å revidere klubbens målsetning for sesongen.

- Kan ikke tape mer
- Det gjelder Europa nå. Vi skal kjempe hardt mot OB og FCM om medaljer nå. Det kommer til å bli tett, og vi har ikke råd til flere poengtap, sier Solbakken til danske B.T.

Han innrømmer at det ikke er lett å være FCK-trener for tiden.

- Det gjør vondt. Det gjør virkelig vondt nå. Vi har støtt på en mental barriere som vi virkelig slåss med, sier Solbakken. FC København ligger nå på 4. plass i den danske ligaen.

Fire tap
April har vært en marerittmåned for FCK. De røk ut av cupen, i ligaen er det blitt to tap, mens de to siste kampene har endt uavgjort. I fjor tapte FCK bare tre kamper i ligaen. Året før var det fire. På de siste ni kampene alene i årets sesong er det blitt fire tap.

- Selvfølgelig er det frustrerende, men vi må reise oss igjen. Vi har kamp allerede på søndag, men vi blir hardt straffet i alle kamper for tiden. Vi tenker kun på seirer, og prøver og prøver, sier spissen Marcus Allbäck til bold.dk.

Avsporet
- Vi har hatt to år der vi har kjørt som et ekspresstog, men toget er nå avsporet. Store lag har vist at de kan komme tilbake, og det skal vi også gjøre, sier Allbäck.

FCK møter Esbjerg hjemme i neste runde i SAS Ligaen. Kampen spilles søndag.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere