RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solbakken henter tidligere elev

TIL FCK: Kevin Foley er klar for FC København.
TIL FCK: Kevin Foley er klar for FC København. Foto: Nick Potts (Pa Photos / NTB scanpix)
Ståle Solbakken henter Wolverhampton-spiller.

Den irske backen Kevin Foley forlater Wolverhampton og blir gjenforent med sin tidligere sjef Ståle Solbakken i FC København.

Den danske hovedstadsklubben bekrefter selv overgangen på sine hjemmesider mandag.

- Kevin Foley er en bunnsolid og rutinert back med erfaring fra Premier League, The Championship og det irske landslaget. Han vil styrke konkurransen om backplassene og ta vekk litt av presset på Christoffer Remmer og Ludwig Augustinsson, som henholdsvis er på vei tilbake fra en lang skade og er helt ny i klubben, sier Ståle Solbakken.

- De vil begge trenge litt tid før de viser sitt toppnivå. Nå er vi godt forspent med Kevin, som er 100 prosent pålitelig, tilføyer han.

30 år gamle Foley har spilt for Wolverhampton siden 2007 og var således i klubben da Solbakken hadde manageransvaret i 2012/2013.

Forsvarsspilleren har også spilt for Luton og Blackpool.

- Først og fremst kan fansen vente seg hardt arbeid og en spiller som elsker å spille fotball og å gjøre sitt beste for laget, sier Foley til FCK TV.

I Wolverhampton har Foley vært høyreback, hvilket betyr at han vil kunne bli en direkte konkurrent til Tom Høgli i FCK. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere