RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solbakken henter ung svenske

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Vinterens første forsterkning i boks for Köln.

Ståle Solbakken har nå været hovedtrener for den tyske klubben Köln i et halvt års tid og det har både vært opp- og nedturer for nordmannen.

Etter 17 kamper ligger Solbakkens lag som nummer ti i Bundesligaen. Köln har vunnet seks kamper, spilt tre uavgjort og tapt åtte. Det gir 21 poeng.

Henter svenske
Det har i hele høst vært mye snakk om at nordmannen trenger å forsterke troppen i vinter og fredag ble første spiller klar. Han kommer fra Sverige.

Ifølge Aftonbladet har nemlig 19 år gamle Mikael Ishak signert for Köln. Han kommer fra den svenske klubben Assyriska og blir regnet som en lovende ung mann.

- Dette har tatt sin tid, men det er fantastisk morsomt for Assyriska at en spiller som har vært her siden han var sju år nå går til Köln og Bundesliga, sier klubbsjef Aydin Aho.

- Vi er veldig glade på «Mickes» vegne. Han har alle forutsetninger for å nå veldig langt, fortsetter Aho.

Jaktet av flere
Ishak skrev under for Köln fredag morgen og slutter seg til den tyske klubben 1. januar 2012.

- Jeg vil takke «Micke» for innsatsen i Assyriska. Han har vært et forbilde både på og utenfor banen. Vi mister en nøkkelspiller som blir vanskelig å erstatte, sier klubbsjefen.

Ifølge Aftonbladet skal den unge svensken ha vært en populær mann på overgangsfronten og flere svenske klubber skal også ha vært interessert i å sikre hans tjenester.

Ishak blir beskrevet som en angrepsspiller og har ungdomslandskamper for Sverige.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere