*Nettavisen* Sport.

Solbakken i krisemøte med spillerne

Foto: Getty Images/All over Press

Det hevder lokalavisen.

29.11.12 14:42

Ståle Solbakken har vært inne i en tung periode med sitt Wolverhampton. Klubben står med ni kamper uten seier.

Tirsdag ble det et 1-0-tap for Milwall hjemme på eget gress, og på tabellen ligger ulvelaget helt nede på en 18.-plass med 22 poeng så langt. Ifølge lokalavisen Express & Star har det nå kommet kritikk mot den norske manageren fra spillergruppen. De skal være misfornøyd med de taktiske valgene.

Krisemøte torsdag
Avisen skriver at en rekke sentrale spillere luftet sine bekymringer med Solbakken i et times langt krisemøte onsdag.

Målet med møtet var å finne en løsning på den dårlige formen laget har hatt den siste tiden. Solbakken ønsker imidlertid ikke å endre på sin lederstil og sine valg.

Et av problemene spillerne skal ha tatt opp var sonemarkering. Det at laget spiller soneforsvar skal ikke være spesielt populært, og det fører også til at flere spillere blir slitne.

Stjernespiller Bakary Sako må ofte byttes ut på grunn av dette. Vingen har ikke vært like god den siste tiden, som det han var tidligere i sesongen, skriver Express & Star.

Vil ha nye fjes
Solbakken skal være overbevist om at hans taktiske valg er viktig for at Wolverhampton på lang sikt skal ta steget opp i Premier League igjen.

Klubben rykket ned fra den øverste divisjonen sist sesong.

Spillerne sliter imidlertid med å tilpasse seg nordmannens stil og det kan ta lang tid før alt klikker på plass. Lokalavisen tror ikke vi får se et komplett Wolves før neste sesong.

Solbakkens selvtillit og tro på egne ferdigheter kan imidlertid også være positivt. Nordmannen vet hva han vil oppnå, og kommer trolig til å hente nye spillere i januar for å oppnå dette.

Han har tidligere uttalt at han trenger en to-tre nye spillere inn i januarvinduet for at han skal kunne sette sitt preg på laget ytterligere.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.