*Nettavisen* Sport.

Solbakken mister enda en stjerne

Foto: Getty Images/All over Press

Matt Jarvis reiser til London for medisinsk test torsdag.

23.08.12 12:04

Under et døgn etter at Steven Taylor-Fletcher forlot Wolverhampton til fordel for Sunderland, er enda en stjerne på vei bort fra Ståle Solbakkens klubb.

Wolves har akseptert West Hams bud på 7,5 millioner for Matt Jarvis - en sum som kan øke til 10 millioner avhengig av hvordan spilleren gjør det i West Ham, melder BBC.

Ettertraktet
Sam Allardyce har vært på jakt etter kantspilleren i hele sommer og håper nå å få alt på plass før lørdagens møte med Swansea City.

Solbakken sa følgende om Jarvis etter tirsdagens 3-1-seier mot Barnsley.

- Det er på et topp politisk nivå nå ettersom hver spiller har en verdi. Hvis den verdien blir matchet, er jeg med i diskusjonen.

- Det er ikke mine penger, så noen andre tar en endelig beslutning. Jeg har sagt min mening og avgjørelsen vil bli tatt. Vi gjør det som er best for Wolverhampton, sa han videre.

Bolanos inn?
Torsdag reiser Jarvis til London for å forhandle fram sin personlige kontrakt etter at klubbene ble enige om en overgang sent onsdag kveld.

Wolves har avslått tre tidligere bud fra West Ham på spilleren, men valgte til slutt å godta budet på 7,5 millioner pund.

FC Københavns Christian Bolanos har blitt koblet til Wolverhampton de siste dagene og kan bli Jarvis' erstatter.

Neste kamp for Ståle Solbakkens menn er hjemme mot Derby kommende helg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.