I de norske skattelistene for 2017 står FC København-trener Ståle Solbakken oppført med 0 i inntekt i 2017.

Danske Ekstrabladet mener imidlertid å ha kjennskap til lønnen til samtlige trenere i den danske Superligaen, og FCK-treneren troner alene på toppen av den oversikten.

Med en inntekt på 7,5 millioner danske kroner, noe som tilsvarer rundt 9,7 millioner norske kroner i året, tjener Solbakken mer enn dobbelt så mye som neste trener på listen.

Les også: Torsdagens Premier League-rykter

Årslønnen kan ifølge Ekstrabladet stige til nesten 10,5 millioner norske kroner, avhengig av hvordan laget presterer.

Denne sesongen har Solbakken ledet laget til gruppespillet i Europa League og til topps i den danske Superligaen.

Vinner klubben hjemmekampen mot Bordeaux neste uke, kan det også bli sluttspill i Europa League i Parken denne vinteren.

Les også: Kyvåg rister oppgitt på hodet

Solbakken har kontrakt med FC København fram til sommeren 2021.

Skattelistene for 2017 viser at Ståle Solbakken har en formue på i overkant av 22 millioner kroner.

Avslo giganttilbud

50-åringen bekreftet for en måneds tid siden overfor Ekstrabladet at han takket nei til et svært lukrativt tilbud fra De forente arabiske emirater i september.

- Det kom et økonomisk helt vanvittig tilbud, men jeg gikk aldri i dialog med dem, sa den norske FC København-treneren den gangen.

Les også: Liverpool-spiller pådro seg beinbrudd

Det er ikke første gang han avslår en kjempesum penger fra Emiratene.

- To ganger har det skjedd. Jeg kunne kanskje ha tjent mer på ett år enn jeg har gjort i hele min trenerkarriere. Men det er ikke noe for meg. I hvert fall ikke nå, sa Solbakken.

- Ting kan endre seg, både i verden og for meg. Hvis ting endrer seg, skal ikke jeg sitte og fordømme verken det ene eller det andre. Men akkurat nå er det ikke noe for meg, verken menneskelig eller trenermessig.