RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(EPA/Scanpix)

Solbakken tapte seriepremieren

Sist oppdatert:
– Det bekymrer meg ikke, sier den norske treneren.

NORDSJÆLLAND – FCK 2-0:

Lørdag var det serieåpning i den danske toppdivisjonen, men premieren ble alt annet enn gledelig for regjerende mester FC København, og deres norske trener Ståle Solbakken.

Bare fire minutter ut i kampen tok nemlig FC Nordsjælland ledelsen mot FCK, da Stephan Petersen satte inn 1–0. Midtveis i første omgang doblet Martin Bernburg ledelsen mot sin gamle klubb.

Solbakkens menn presset på etter hvilen, men fikk aldri uttelling.

– Det var en todelt kamp. De første 20 minuttene var elendig av oss, og mange av spillerne slet med å finne plassen sin på banen, sier Solbakken til fck.dk.

– Vi scorer ikke på en enste av de 10–12 muligheten vi fikk, mens Nordsjælland scorer på to av fire. Resultatet bekymrer meg likevel ikke, sier den København-treneren.

Solbakken er også klar på at SAS-ligaen har førsteprioritet denne sesongen.

– I denne fasen av sesongen er det viktig at vi sier til oss selv at SAS-ligaen har førsteprioritet, mens Metserligaen bare en ekstra gulrot, sier FCK-treneren.

FCK fikk en knallstart på kvalifiseringen til Mesterligaen, da de slo Mogren fra Montenegro med 6–0 i første kamp. I neste runde kan de møte norske Stabæk.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere