RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TÅKE: Det ble svært vanskelig å fullføre kampen mellom Zlin og FC Københvan og dommeren måtte avbryte oppgjøret.
TÅKE: Det ble svært vanskelig å fullføre kampen mellom Zlin og FC Københvan og dommeren måtte avbryte oppgjøret. Foto: David W Cerny (Reuters / NTB scanpix)

Solbakkens FCK klarte ikke å avgjøre tåkekamp

Sist oppdatert:
Sikten var så dårlig at europaligamøte mellom FC Zlín og FC København måtte stoppes. Til slutt ble det uavgjort 1-1 for Ståle Solbakkens menn.

Etter rundt 70 minutt måtte begge lagene gå av banen i tsjekkiske Olumuc. Tåka var så tykk at spillerne knapt så hvor pasningen ble sendt.

Først holdt spillerne seg varme med tepper rundt seg på sidelinjen. Så ble begge lagene sendt i garderoben, og fikk ikke komme ut igjen før 20 minutter etter.

– Det var helt umulig å spille da kampen ble blåst av. Kampen skulle spilles ferdig, men det var ikke optimale forhold. Det ødela kampen litt at vi fikk den pausen, sa målscorer Peter Ankersen til dansk Kanal 9 etter kampen.

Vanskelig å se

Sikten ble noe bedre, og kampen kunne blåses i gang igjen. Ingen av lagene klarte å avgjøre kampen.

– Det var vanskelig å se noe, jeg så ikke over til den andre siden av banen, sa Youssef Toutouh til samme kanal.

Stillingen var 1–1 da kampen ble blåst av etter mål av Dame Diop og tidligere Rosenborg-spiller Peter Ankersen. FCK-spillerne holdt seg i gang i pausen og hadde håp om å sikre seiersmålet etter avbruddet.

Tre uavgjorte

– Vi hadde håpet vi skulle klare å komme tilbake etter pausen, men det var vanskelig å komme i gang igjen etter en så lang ventepause. Vi visste ikke hvor lang tid det skulle ta, eller om vi skulle spille videre ikke, sa Toutouh.

Trener Ståle Solbakken var fornøyd med at kampen ble ferdigspilt.

– Vi ville ikke tilbake hit eller bli igjen til i morgen for å spille 20 minutt. Men det var veldig vanskelig, spesielt for forsvaret. Vi så ingenting mot målet til Stephan (keeper) fra benken, sa Solbakken.

Ståle Solbakkens menn har spilt tre uavgjorte kamper i de tre første europaligakampene. Danskene er nummer to i gruppen sammen med Sheriff Tiraspol, to poeng bak russiske Lokomotiv Moskva.

De to lagene møtes igjen 2. november i Parken i København.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere