Gå til sidens hovedinnhold

Solbakkens spisser leverte i toppkamp

Holder stand på tabelltoppen.

MIDTJYLLAND - FC KØBENHAVN 1-3:

FC København går fra seier til seier i den danske superligaen i fotball. Søndag ble tredjeplasserte Midtjylland slått 3-1 på bortebane.

Paraguayanske Federico Santander scoret to ganger for mannskapet til Ståle Solbakken og fikk selskap i målprotokollen av spissmakker Andreas Cornelius.

Da hjalp det fint lite at den tidligere Brann- og Fredrikstad-måltyven Martin Pusic fant nettmaskene for hjemmelaget.

- Vi har spilt bedre kamper enn dette. Vi gjorde litt for mange feil med ballen, og så ble det for mye fram og tilbake, sa trener Solbakken etter kampen.

- Spissene våre gjorde noen flotte mål. Det var en vanskelig kamp, i og med at det kun er tre dager til Leicester-kampen (i mesterligaen), tilføyde han.

FC København har med seieren fortsatt seks poengs luke til serietoer Brøndby, som slo AaB 2-0 hjemme søndag.

Solbakken & co. har til gode å tape på de 15 første seriekampene denne sesongen, og mer og mer tyder på at FCK styrer mot et nytt ligagull under nordmannens ledelse.

Regjerende mester Midtjylland følger nærmest de to København-rivalene på toppen av tabellen, men har nå hele ni poeng opp til teten.

FC København har for øvrig ingen tid til å hvile på laurbærene etter søndagens seier. Allerede onsdag kommer regjerende Premier League-mester Leicester på besøk til Parken i mesterligaen.

Med seier der kan Solbakken og hans menn ta et sjumilssteg mot cupspillet i Europas gjeveste klubbturnering. Det ville være en ny strålende bragd av det danske mesterlaget. (©NTB)

Reklame

Slik sparte Charlotte 15.000 kroner på billånet

Kommentarer til denne saken