RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Mike Stobe (Afp)

Solér ferdig i Red Bulls

Sist oppdatert:
Slutter etter snaue tre år i jobben.

New York Red Bulls opplyser på sine hjemmesider at Erik Solér er løst fra stillingene som klubbdirektør og sportsdirektør i klubben.

Den tidligere Monaco-direktøren Jerome de Bontin overtar som klubbdirektør, mens tidligere Liverpool-manager Gérard Houllier får det sportslige ansvaret. Houllier ble tidligere i år ansatt for å ta seg av Red Bulls internasjonale fotballavdeling.

Solér har siden november 2009 kombinert jobben som klubbdirektør og sportsdirektør og har blant annet hentet spillere som Thierry Henry, Rafa Marquez, Tim Cahill og Jan Gunnar Solli til New York.

Han vil nå fortsette i en rådgiverrolle i klubben.

Solérs avgang har også satt i gang spekulasjoner rundt Hans Backes framtid som trener. Houllier skal allerede være i gang med jakten på en ny mann for jobben.

Red Bull Salzburg, som er selskapets hovedsatsingsklubb, har allerede gått gjennom store strukturelle endringer. Det kan virke som om det er det samme som nå gjennomføres i New York.

New York Red Bulls ligger for øyeblikket på andreplass i eastern conference i Major League Soccer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere