Solérs klubb utslått

Foto: AFP/Scanpix

New York Red Bulls hadde alt i egne hender, men feilet på hjemmebane.

05.11.10 09:42

NEW YORK RED BULLS - SAN JOSE EARTHQUAKE 1-3 (2-3):

Erik Solérs New York Red Bulls hadde 1-0 å gå på etter første kamp av semifinalen i Eastern Conference i den amerikanske ligaen, men klarte ikke å følge opp i den avgjørende kampen.

På hjemmebane ble det nemlig 1-3-tap for San Jose, noe som betyr at Solérs menn går glipp av en plass i conferencefinalen.

Den tidligere Reading-spilleren Bobby Convey scoret to ganger for gjestene. Målene kom i det 6. og 76. minutt. Chris Wondolowski satte inn det avgjørende målet ni minutter før slutt.

Juan Pablo Angel, med en fortid i blant annet Aston Villa, scoret for New York i det 78. minutt, men det holdt altså ikke, og laget tapte til slutt 3-2 sammenlagt mot laget fra San Jose.

New Yorks superstjerne, franske Thierry Henry, kom inn som innbytter etter 84 minutters spill av kampen, men rakk bare å bli vitne til at gjestene scoret foran 22.839 fremmøtte tilskuere.

- Du vinner ikke en kamp i løpet av de siste fem minuttene. De scoret tre mål på vår bane og vant. All ære til San Jose, sier en småskadet Henry til The New York Post etter kampen.

San Jose møter vinneren av Colorado og Columbus. Finalen spilles over to oppgjør den 11. og 14. november.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.