*Nettavisen* Sport.

Solli: - Stadion blir høydepunktet

Jan Gunnar Solli gleder seg som et barn til å debutere i de rette fargene på Stadion.

13.04.07 15:53

(iBergen.no) - Å spille på Brann Stadion har alltid vært spesielt - det har det vært helt siden jeg var Odd-spiller. Har spilt her 5-6 ganger og det skal bli spennende å spille på den rette siden, sier Solli som ikke legger skjul på at han gleder seg fryktelig til kampen på Stadion mandag.

- Det gjør jeg. Og det er en veldig god følelse å glede seg så mye til en kamp, sier Branns siste tilvekst.

Nye finter på gang
På Brann-treningen fredag, brukte Solli det siste kvarteret til å trene på nye finter som skal lure Strømsgodset-back Andrè Bergdølmo langt opp tribunen.

- Hehe... Jeg kommer nok ikke til å ta denne finten, men jeg vil vise meg frem. Håper på dugg i gresset, sier Solli som tidligere har annonsert at han er best på vått gress.

- Jeg fikk faktisk tekstmelding av Bergdølmo da jeg gikk til Brann. Han sa at det var et veldig klokt valg og ønsket meg lykke til. Bergdølmo er en vis mann som jeg kjenner godt gjennom landslaget.

- Men du har vel ikke fått noen lykkeønskninger før kampen på mandag?
- Nei, nå har han holdt kjeft en stund.

Stortrives i Brann
Jan Gunnar Solli har det rett og slett strålende i Bergen og Brann. Det er godt nytt for fansen som venter på at Solli skal nå gamle høyder.

- Jeg har det veldig bra her. Det er et veldig godt miljø her i Brann som det var lett å gli inn i. Når vi er på samlinger med klubbene så omgås vi ofte hverandre så jeg kjente mange av spillerne fra før, sier 25-åringen som selvsagt trekker frem sin bestekamerat Thorstein Helstad eller Turbo som han kaller ham.

- Hva med formen nå?
- Fysisk har jeg vært bra, men det er lenge siden jeg har spilt 90 minutter og det er ikke gjort på 1-2-3. Jeg gir meg selv litt tid til å vokse inn i laget, sier Solli som synes han kom godt fra debuten mot Stabæk.

Det synes også Mons Ivar Mjelde som høyst sannsynlig velger å starte med Solli på høyrekanten på mandag.

Les flere nyheter på iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag