RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solli forstår RBK-skepsis

Sist oppdatert:
MÜNCHEN (TV 2 Nettavisen): Jan Gunnar Solli og Daniel Braaten trener med landslaget mot Rosenborgs vilje. - Jeg skjønner at RBK er engstelige, sier Solli.

Solli har – som han selv uttrykker det – hatt en trøblete sesongoppkjøring med både skader og sykdom. Lørdag ba Rosenborg landslagsledelsen sende hjem både Solli og Braaten på grunn av skader.

Det sa landslagsledelsen nei til.

- Rosenborg får de hjem på torsdag, konstaterer Hareide.

Trente for fullt
Søndag trente begge for fullt med landslaget i Oberhaching utenfor München, der Norge lader opp til onsdagens viktige VM-kvalik mot Moldova.

- Jeg skjønner at de i Rosenborg er engstelige. Men jeg hadde ikke vært med for fullt hvis jeg hadde kjent noe til skaden, sier Solli til TV 2 Nettavisen.

Skaden han sikter til, er en belastningsskade i leggen. Braaten har slitt med en vond lyske. Også han trente for fullt søndag, ettersom det var en forholdsvis rolig trening.

Begge kom gjennom treningen uten problemer.


Beroliger RBK
- Det så bra ut i dag, gjorde det ikke, smiler Braaten.

Landslagslege Thor Einar Andersen forsikrer Rosenborg-ledelsen om at de ikke vil ta noen sjanser med spillerne.

- Det er overhodet ingen grunn til bekymring. Hvis vi tror at det skadene kan bli forverret av å spille, slipper vi ikke spillerne til, sier Andersen til TV 2 Nettavisen.

- Men jeg synes det ser kjempefint ut. Det gikk fint med begge to i dag, legger Andersen til.


Riise stod over
Landslagslegen er heller ikke bekymret for John Arne Riise, som stod over søndagens lagtrening, og heller holdt på for seg selv med litt jogging, styrketrening og svømming.

- Riise var litt støl i muskulaturen i går, og valgte å ta det litt rolig i dag. Jeg regner med at han trener for fullt i morgen, mener Andersen.

Rosenborg-trener Per Joar Hansen har ikke noe annet valg enn å stole på at landslagssjef Åge Hareide og landslagslege Thor Einar Andersen vet hva de gjør når det gjelder Solli og Braaten.

- Jeg stoler på at Åge ikke sender halvskadede spillere ut på banen i en så viktig VM-kvalifiseringskamp, sier Per Joar Hansen til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere