RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sollied-nei ukjent for RBK

Sist oppdatert:
EINDHOVEN (TV 2 Nettavisen): Trond Sollied sier han er uaktuell som ny Rosenborg-trener foreløpig. Det er ukjent nytt for RBK-direktør Rune Bratseth.

RBK-formann Nils Skutle er for tiden i Belgia for å forsøke å overtale Trond Sollied til å overta som ny trener på Lerkendal.

Men Sollied selv sier mandag til TV 2-sporten at det ikke er aktuelt for ham å trene Rosenborg fra 1. januar 2005.

- Det helt sikkert at jeg ikke kan overta fra 1. januar. Jeg har halvannet år igjen med Brügge, som gjenstår å fullføre. Du kan ikke trekke for hurtige beslutninger, men akkurat nå har jeg det godt her jeg er i Brügge, sier Trond Sollied til TV 2-sporten.

- Ikke hørt om dette
Dette er ukjente nyheter for Rosenborg-direktør Rune Bratseth.

- Dette har ikke vi hørt noe om. Vi er i fortløpende samtaler med Trond Sollied, men foreløpig er det vel vi som har pratet mest, sier Rune Bratseth til TV 2 Nettavisen på mandagens pressekonferanse før Rosenborgs oppgjør mot PSV Eindhoven i Champions League.

Håper fortsatt
Rosenborgs direktør håper fortsatt på at Trond Sollied blir Ola By Rises etterfølger. By Rise fikk sparken til tross for at han ledet trønderne til Champions League og seriegull i Tippeligaen.

- Han har fått informasjon fra oss. Jeg tør ikke utelukke Trond Sollied før jeg hører det direkte fra ham, sier Bratseth.

Og fortsetter:

- Samtalene med Trond Sollied vil fortsette frem til vi finner en løsning.

Andre kandidater på blokken
Rune Bratseth har imidlertid andre trenerkandidater på blokken om Trond Sollied skulle gå i vasken.

- Vi er i fortløpende samtaler med andre kandidater. Disse er fremdeles ikke utelukket, bekrefter Rune Bratseth - uten å være villig til å nevne navnene på disse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere