*Nettavisen* Sport.

Solskjær: - «Toro» har tatt laget et stort skritt videre

GRATULERER: Ole Gunnar Solskjær er fornøyd med gamleklubbens fremgang. Foto: David Rawcliffe/propaganda (NTB scanpix)

Moldes gamlesjef gratulerer.

04.10.14 23:48

Molde sikret seg et suverent seriegull da de lørdag kveld kunne juble for ligatittelen fire runder før sesongslutt.

Nå får moldenserne gratulasjoner fra tidligere Molde-trener Ole Gunnar Solskjær, som den siste tiden har vært inne i karrierens tøffeste tid som fotballtrener.

– «Toro» har tatt laget et stort skritt videre og jeg vil gjerne gratulere alle med ett vel fortjent gull, skriver Solskjær i en SMS til lokalavisen Rbnett.

– De har vært det soleklart beste laget i år. Jeg håper de feirer skikkelig i kveld. Et seriemesterskap skal feires. Grattis! følger han opp med.

Prestasjonene til de nybakte seriemesterne har imponert Nettavisens fotballekspert Joacim Jonsson. Nå mener han at de bare skal jobbe på i det samme sporet som de er i.

- Best i alle faser
- Det er bare å fortsette å gjøre det de har gjort i hele år. De vinner serien fordi de er best i alle spillets faser. De er gode med spillerlogistikken, gode til å utvikle spillerne de har i stallen og øke verdien på dem. De har skapt en herlig vinnerkultur, sier Jonsson.

Klikk på bildet for å forstørre.

IMPONERT: Fotballekspert Joacim Jonsson er imponert over Moldes prestasjoner denne sesongen. Foto: Roy Kvatningen (Mediehuset Nettavisen)

- Bør de satse alt på Champions League nå?

- Nå når de er så suveren seriemester må de bare peise på mer enn noensinne. Det er nå de skal slå spikern i kista og forsterke laget med én eller to kanoner, sier han, og fortsetter:

- Et klart realistisk mål må være gruppespill i Champions League neste år. Kan Malmø klare det, kan Molde klare det. Det som skiller de to klubbene nå er Markus Rosenberg, avslutter Jonsson.

I cupfinalen
Med fire serierunder igjen å spille har Molde 13 poeng ned til Odd som ligger på andreplass. Rosenborg følger ytterligere fire poeng bak.

Selv om Molde ikke har mer å spille for i Tippeligaen denne sesongen har de fremdeles mulighet til å forsvare kongepokalen fra fjorårets cupfinale.

For 23. november møter seriemester Molde serietoer Odd til cupfinale på Ullevaal Stadion.

Klikk på bildet for å forstørre.

SERIEMESTERE: Moldes trener Tor Ole Skullerud kunne juble for seriegull etter seieren over Viking i Stavanger. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Foto: Carina Johansen


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag