*Nettavisen* Sport.

Solskjær: - Jeg har fått veldig mange tilbud

FÅTT TILBUD: Ole Gunnar Solskjær kunne vært tilbake i full trenerjobb om han selv hadde ønsket det. Foto: David Rawcliffe/propaganda (NTB scanpix)

Ole Gunnar Solskjær venter imidlertid på det rette.

- Jeg lader opp batteriene. Jeg har hatt veldig mange tilbud, men ikke de rette, sier Solskjær til TV 2.

For første gang snakker Solskjær om tiden i Cardiff. Det gjør den tidligere Manchester United-helten i et intervju med Truls Svendsen i programmet Oppdrag Norge.

Solskjær fikk sparken som trener i den walisiske klubben i september i fjor. Deretter har Solskjær nektet å snakke om perioden i Cardiff.

- Du lærer. Du ser at du har mye du kunne ha gjort bedre. Noe gjorde du bra. En kan ikke gjøre annet enn å se framover, sier Solskjær.

I høst har Solskjær bidratt litt for førstedivisjonsklubben Kristiansund.

I intervjuet med TV 2 kommer spisslegenden med et lite stikk til norske journalister.

- Jeg skulle skrevet veldig mye bedre enn mange som skriver i dag. Det kan jeg garantere. Jeg er så interessert i fotball at jeg er mer interessert i å lese om fotballkampen enn om han ene som kjøpte seg hund i går, som hoppet over bekken, eller et eller annet. En som har spilt to gode kamper og skal spille på landslaget. Det synes jeg ikke er god journalistikk, sier Solskjær.

Han vokste opp som Liverpool-supporter, men måtte skifte klubb da han ble Manchester United-spiller midt på 90-tallet.

- Du lærer så lenge du lever. Du skjønte hvor feil du tok da du var ung den dagen du hadde på deg Manchester United-drakt og spilte mot Liverpool. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.