Solskjær: - Orker ikke snakke om Blackburn

Foto: Marit Hommedal/Scanpix

Molde-manageren hevder at den engelske klubben ikke har tatt kontakt.

03.10.12 16:41

Tirsdag kveld kom ryktene om at Ole Gunnar Solskjær var koblet til managerjobben i den engelske Championship-klubben Blackburn.

Steve Kean fikk nylig sparken fra Morten Gamst Pedersens klubb, og en rekke profilerte managere har blitt nevnt som ny sjef i klubben. Det var troverdige BBC som meldte at Solskjær var blant de aktuelle kandidatene, men på en pressekonferanse onsdag avviste Molde-treneren dette som spekulasjoner.

- Bare spekulasjoner
- Dette er det samme som alltid. Spekulasjoner. Vi har gått opp denne løypen tidligere, og det er altså kun spekulasjoner, sier Solskjær til pressen.

- Det vil skje når det skjer at jeg må ta den telefonen til Kjell Inge Røkke angående et jobbtilbud, men jeg har altså ikke snakket med Blackburn, sier Solskjær.

Utover dette ønsket ikke manageren å si noe mer om den engelske klubben. Han avviste også at klubben har tatt kontakt med hans rådgiver.

- Jeg orker ikke snakke mer om Blackburn nå. At dere ikke har noe annet å skrive om enn dette sier vel sitt, poengterer treneren.

Det skal imidlertid nevnes at Solskjær er favoritt til å få Blackburn-jobben blant bookmakerne i England. Hos nettsteder der du kan spille på hvem som blir klubbens nye manager, har Solskjær lavest odds. Det vil si at du får minst igjen for pengene hvis du satser på Solskjær som Blackburn-manager. Dette er ofte et tegn på at spekulasjonene er mer enn rykter.

- Har sjanser
Torsdag møtes Molde og tyske Stuttgart i Europa League, og det var opprinnelig dette pressekonferansen på Aker stadion skulle handle om.

Molde tapte sin første kamp i turneringen mot danske FC København, og trenger derfor helst en seier mot tyskerne for å henge med i gruppespillet. Det har Solskjær tro på.

- Det er et lag vi har sjanser mot, men da må vi prestere på vårt beste, sier Solskjær.

Han er klar på at laget må være bedre enn mot Stabæk i Tippeligaen sist. Da slapp de blå inn tre mål mot tabelljumboen.

- Jeg er trygg på at det ikke skjer igjen. Tidligere i Europa League har vi vært trygge og solide bakover på banen, sier treneren.

- Inngangen til Stabæk-kampen var en litt annen. Da ville vi vise publikum at vi kan score mål og skape trøkk, sier Solskjær.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.