Solskjær endelig klar

Alt tyder nå på at Ole Gunnar Solskjær gjør et etterlengtet comeback på førstelaget til Manchester United mot Leeds, etter at han bestod testen mot Liverpools reserver torsdag.

20.02.04 15:17

Det har vært mye frem og tilbake den senere tiden ångående Solskjærs bebudede comeback. Den ene dagen har han tilsynelatende vært friskmeldt, før han den neste dagen er erklært «ikke helt klar enda».

Mye Om og men
Men ser det ut som om Sunny-boy fra Kristiansund endelig er overmoden for et comeback i hjemmekampen mot bunnplasserte Leeds United, i følge Manchester Evening News.

Solskjær spilte 63 minutter av torsdagens reservekamp mot Liverpool, og ble kåret til kampens beste spiller etterpå. Han hadde blant annet en målgivende pasning, da han kjempet ballen fra to Liverpool-forsvarere og serverte ballen på sølvfat til David Bellion som bare kunne flikke ballen i mål fra kort hold.

Innhopp
Kjenner vi United-manager Alex ferguson rett, så benytter han anledningen mot antatt svakere motstand til å gi Solskjær en smak av førstelagsfotball igjen, sannsynligvis som innbytter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.