*Nettavisen* Sport.

Solskjær får all makt

Foto: Heiko Junge (Scanpix)

Tar ansvar for alt når han nå kommer til Molde.

09.11.10 20:50

MOLDE STADION (Nettavisen): Ole Gunnar Solskjær ble tirsdag presentert som Moldes nye trener, og den levende legenden har planer om å gjøre seg bemerket i Molde.

På alle områder.

- Jeg skal ta del i alt fra A til Å i klubben. Jeg skal være med på å ta avgjørelser på alle nivå i klubben, fra kjøp av spillere, utvikle ungdomsavdelingen i AkerAkademiet og trene A-laget. Jeg vil utvikle alle i klubben, sier Solskjær til Nettavisen.

Det betyr at Ole Gunnar Solskjær i praksis vil styre fotballklubben Molde. Og når han går inn i sin stilling som manager 10. januar 2011 vil Solskjær kreve full lojalitet blant alle ansatte i klubben.

- Jeg krever full lojalitet og gode holdninger blant de ansatte., men den enkelte må ta ansvar for seg selv. Det er noe jeg tar med meg fra sjefen min i Manchester, sier United-legenden.

Vinnerkultur
Solskjær vil også arbeide med å bygge opp en vinnerkultur i Molde.

- Jeg vil utvikle en prestasjonskultur der å ville bli best og ville vinne er målet. Jeg vil ha vinnere i en profesjonell kultur. Der har jeg god erfaring fra Manchester United, sier Solskjær.

Solskjær entret pressekonferansen litt over klokken 14 med Mark Dempsey og Richard Hartis ved sin side. Dempsey, som var en del av årets trenerteam i Tromsø, kommer sammen med keepertrener Hartis til å bli viktige brikker i Solskjærs nye hverdag som Molde-manager.

- Disse to vil bli en viktig del av apparatet rundt A-laget og jeg er strålende fornøyd med at de ville bli med meg til Molde, sier Solskjær.

Han har skrevet under på en kontrakt som binder han i tre og et halvt år til klubben. Årslønn: 2,4 millioner kroner.

- Jeg kommer hjem for utfordringen, ikke pengene, sier Solskjær.

Les flere saker om Solskjærs hjemkomst:
- I en liga over Northug
Derfor ville Solskjær hjem til Norge
Takket nei til Solskjær

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.