Solskjær-kollega til norsk klubb

JOBBET SAMMEN: Ole Gunnar Solskjør og Rene Skovdahl Hansen.

JOBBET SAMMEN: Ole Gunnar Solskjør og Rene Skovdahl Hansen. Foto: Rex/huw Evans Agency (All Over Press)

Fra engelsk fotball til norsk 1. divisjon.

Rene Skovdahl Hansen har tidligere vært assistenttrener for Ole Gunnar Solskjær i Molde og Cardiff. Nå er han klar for 1.divisjon og Hønefoss.

Skovdahl Hansen blir assistenten til Rune Skarsfjord, melder Ringblad.

Den tidligere Brann-treneren ble kjent med dansken etter flere møter mellom nettopp Brann og Molde i Tippeligaen og mener det er en viktig tilvekst.

- Dette er en stor signering for en liten klubb, sier han.

Skarsfjord sier videre at han knyttet ytterligere bånd med Skovdahl Hansen da han sto uten jobb og dro på studietur til Solskjærs Cardiff.

- Ytterligere kjent ble vi da jeg reiste på studiebesøk til Cardiff, mens jeg var arbeidsledig etter oppholdet i Brann. Da benyttet jeg anledningen, og vi fikk en bra link, sier Skarsfjord videre til Ringerikes Blad.

Skovdahl Hansen bekrefter også overfor avisen at de to har en god tone og dansken mener duoen også har en lik fotballfilosofi.

Skovdahl Hansen har stått uten jobb siden han forlot Cardiff, men til tross for erfaring fra England, mener han ikke Hønefoss er noen nedtur karrieremessig.

Dansken flytter til Hønefoss og starter i sin nye jobb 5. januar.

Skovdahl Hansen er for øvrig sønn av trenerlegenden Ebbe Skovdahl og i tillegg er han fetter av legendene Michael og Brian Laudrup.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.