*Nettavisen* Sport.

Solskjær med klar melding til Høgmo

BØR STARTE? Ole Gunnar Solskjær mener landslagssjef Per-Mathias Høgmo bør benytte seg av spillere i form. Foto: (NTB Scanpix)

- Viktig å velge spillere som er i form, sier Molde-sjefen.

06.11.15 12:04

GLASGOW (Nettavisen): Mohamed Elyounoussi spilte en strålende kamp mot Celtic, og scoret Moldes første mål på Celtic Park i 2-1-seieren.

Så langt har dette vært en drømmeuke for Molde-spilleren, som tirsdag ble tatt ut i landslagstroppen som skal møte Ungarn i playoff-spillet til EM neste sommer.

Nå mener flere at Elyounoussi nå bør få sjansen fra start mot Ungarn.

Ole Gunnar Solskjær er ikke i tvil om hva Høgmo bør gjøre.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

- Ikke min jobb
- Han er i kjempeform, og det er viktig å velge spillere som er i form. Som det viste seg med Jo Inge (Berget) sist. Jeg er ikke bekymret dersom Per Marthias velger å gi ham sjansen, sier Solskjær til Nettavisen.

- Er han god nok til å starte?

- Heldigvis er det ikke min jobb å avgjøre det, sier en smilende Solskjær.

På de ni siste kampene i Europa har Elyounoussi scoret syv mål. Sterke tall uansett hva det står bak på drakta.

«Moi» selv føler seg klar dersom han får sjansen.

- Ja, selvfølgelig. Jeg ønsker å spille alle kamper jeg er involvert i og bidra mest mulig. Men det er opp til sjefen om han vil bruke meg eller ikke, sier Elyounoussi til Nettavisen.

Solskjær er strålende fornøyd med hva han har sett av sin elev etter at han ble Molde-manager på ny.

- Han har hatt to fantastiske år i Molde. De to ukene jeg har vært her nå, så har han scoret i hver kamp, vært «outstanding». Det er høy kvalitet på de scoringene, det er ikke «tap in». Det er god variasjon på scoringene. Han er en målscorer, en teknisk flott spiller som jeg gleder meg til å jobbe videre med, foreller Solskjær.

LES OGSÅ: Fotball-ekspert langer ut mot Rosenborgs gullfest
LES OGSÅ:
RBK-Selnæs: - Det svartet for meg, jeg bare dro hjem
LES OGSÅ:
Godset-helten gjorde familien bekymret: - På grensen til hva som er sunt

I sitt livs form
Elyounoussi selv tror ikke han noen gang har vært bedre enn det han er i dag, og han er i ekstase over oppturene de siste dagene.

- Det har vært en fantastisk uke. Jeg føler meg i mitt livs beste form, og dette er et fantastisk øyeblikk og et minne for livet, sier han om scoringen på Celtic Park og det å bli kalt opp i Per-Mathias Høgmos landslagstropp.

Nå håper han formen holder seg slik.

- Jeg gjør vel mitt for å få en plass i kamptroppen. Det har vært en fantastisk uke, og det skal jeg fortsette med, sier Elyounoussi.

- Det er flere som mener du bør få starte mot Ungarn. Hva mener du selv?

- Det er ikke opp til meg. Som jeg sier, jeg føler meg i mitt livs form. Men det er opp til sjefen å velge ut de elleve han mener fortjener det. Og det gjør han nok bra også, sier den blide og sympatiske Molde-spilleren til Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.