Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solskjær om overgangsryktene: - Vi nevnes med spillere jeg ikke har hørt om

SNAKKET OM POCHETTINO: Manchester United-sjef Ole Gunnar Solskjær.
SNAKKET OM POCHETTINO: Manchester United-sjef Ole Gunnar Solskjær. Foto: Martin Rickett (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Manchester United-sjefen holdt pressekonferanse.

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær møtte torsdag pressen i forbindelse med søndagens storoppgjør borte mot Tottenham.

I engelske aviser spekuleres det voldsomt i om United kommer til å hente inn noen nye spillere i vinter, og klubben kobles blant annet til en rekke midtstoppere - en posisjon der klubben har slitt noe denne sesongen.

Toby Alderweireld fra Tottenham, Kalidou Koulibaly fra Napoli, Milan Skriniar fra Inter og Kostas Manolas fra Roma er blant spillerne pressen i England spekulerer i at kan bli den første signeringen under Solskjærs tid i klubben.

Solskjær svarte med å komme med et lite stikk til pressen på balløya.

– Jeg leser det dere skriver iblant. Tidvis er det ganske morsomt. Vi nevnes med spillere jeg ikke har hørt om. Vi diskuterer kontrakt med noen av spillerne vi har, men dette er ikke noe jeg kommer til å diskutere.

- En grunn til det

Solskjær ble også spurt om motstanderens manager, Mauricio Pochettino, som har blitt koblet med jobben i United.

Solskjær har rollen midlertidig, etter at José Mourinho fikk sparken, men Pochettino har blitt lansert som én av favorittene til å få jobben på permanent basis, selv om argentineren ikke har gitt spesielt uttrykk for at han er interessert i å overta den røde klubben fra Manchester.

Akkurat det at han kobles med jobben, har Solskjær forståelse for.

- Han har gjort en super jobb i Spurs. Han kobles til United av en grunn, men det er ikke min jobb å evaluere andre trenere, sa 45-åringen.

Solskjær har ledet United til fem strake seirer etter at han overtok - fire av dem i Premier League - men møtet med Tottenham søndag regnes av mange som den første virkelig store testen for nordmannen.

KOBLES TIL UNITED: Mauricio Pochettino.

- Vi har hatt tøffe tester, Newcastle borte for eksempel. Vi blir testet hele veien i Premier League, men dette er selvsagt mot et topplag. Hvis vi vil nærme oss toppen, så må vi vinne søndag, sa Solskjær til pressen.

Tottenham ligger på tredjeplass i ligaen og har ligaleder Liverpool innenfor skuddhold, før de møter Solskjær og hans menn.

På leir i Dubai

45-åringen håper likevel på angripe londonklubben.

- Vi tilpasser alltid taktikken til en viss grad, men jeg er vant med at vi må angripe lag. Det er da vi er best, når vi er på vei fremover. Vi kommer ikke til å få like mange muligheter til å angripe Tottenham som i noen av kampene tidligere. Vi må huske å bruke hele banen for å få mest mulig ut av potensialet vårt, mener den norske United-manageren.

United-sjefen og hans spillere har den siste tiden vært på treningsleir i Dubai og brukt tiden der på å forberede seg mot neste kamp.

- Hver eneste treningsøkt vil gjøre oss bedre. De vil gjøre det enklere for spillerne å forstå hva jeg ønsker av dem. Det er noe vi alltid kan bli bedre på, og forhåpentligvis ser vi litt allerede søndag, sier Solskjær.

Nordmannen kunne for øvrig også bekrefte at stjernespiller Paul Pogba er skadefri og klar til kampen mot Tottenham søndag ettermiddag.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!