Gå til sidens hovedinnhold

Solskjær blir Hareides kaptein

Når Ole Gunnar Solskjær er ett hundre prosent klar igjen etter sin kneskade, blir han Åge Hareides kaptein på landslaget.

Landslagssjefen tok i går ut troppen som skal møte Nord-Irland senere i måneden. Før det hadde han vært i Manchester for å prate med Ole Gunnar Solskjær og manager Sir Alex Ferguson.

Ingen hadde ventet at Solskjær skulle være med i Nord-Irland-troppen, men lysluggen med den hissige skuddfoten er klar for landslaget – når Ferguson sier at han er klar.

Naturlig valg
Hareide synes Solskjær er et naturlig valg som kaptein.

- Ole Gunnar har rutinene og alle de kvalitetene som skal til for å gjøre den jobben best mulig, sier Hareide til Dagbladet.

Hareide tror heller ikke at Solskjær skal være med når Norge møter Serbia 30. mars.

Ole Gunnar Solskjær gjorde comeback for Uniteds reservelag i forrige uke mot Aston Villa. Han spilte en drøy time i kampen som United vant 3-0. Nordmannen kom ikke på scoringslista, men spilte en god kamp.

Har god tid
- Han fortalte meg at han var fin i dagene etterpå. Det er ikke dermed sagt at han gyver løs på en ny kamp så fort som mulig. Og slik jeg forsto Alex Ferguson, har også United god tid når det gjelder Ole Gunnar, sier Hareide videre.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot