RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solskjær: - En utrolig teknikk

FØRSTE MÅL: Mats Møller Dæhli høster skryt fra Ole Gunnar Solskjær for arbeidet han har lagt ned i avslutningstreningen.
FØRSTE MÅL: Mats Møller Dæhli høster skryt fra Ole Gunnar Solskjær for arbeidet han har lagt ned i avslutningstreningen. Foto: Darren Staples / (Reuters / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Mats Møller Dæhli høster skryt etter overtidsscoringen som reddet et poeng.

WESTBROMWICH ALBION – CARDIFF 3-3:

BIRMINGHAM (Nettavisen): Med en frekk vending under hardt press inne i boksen fikk Dæhli den lille halvmeteren han trengte for å få avgårde avslutningen som reddet et dramatisk poeng for Cardiff.

Cardiffs manager, Ole Gunnar Solskjær, sier at det var en vakker scoring som bare understreker hva unggutten har jobbet med de siste månedene.

- Mats er ikke veldig kjent for å score mål, men han har trent mye på det. Han har blitt igjen 10-15 minutter etter trening hver eneste dag de siste ni månedene jeg har jobbet med ham, så han jobber med det og i dag fikk han betalt for det, sier Solskjær til Nettavisen.

19-åringen ble byttet inn etter pause på stillingen 2-1 til West Bromwich, og fikk 45 minutter på banen for Cardiff.

Underholdt Cardiff-tilhengerne
Med sin fremragende teknikk utmerket Dæhli seg som én av Cardiffs beste spillere i andre omgang, og fikk applaus av de tilreisende bortesupporterne etter flere strålende involveringer.

Solskjær mener Dæhlis mål var verdig teknikken hans, og at mye av registeret til den talentfulle midtbanespilleren ble vist ved utlikningen.

- Han har en utrolig nærteknikk. Å vende og avslutte på den måten - det var et fantastisk mål, skryter den tidligere storscoreren til Nettavisen.

I tillegg til målet mener Solskjær at Dæhli, sammen med en av de andre innbytterne, Wilfried Zaha, var med på å endre kampen i andre omgang.

- Jeg tenkte på å starte med begge to, men de kom innpå og utgjorde en forskjell. De er fantastiske talenter begge to.

En dag for flotte scoringer
Selv om det tekniske ved scoringen til Dæhli ble karakterisert som «fantastisk», var det en annen scoring som fascinerte Solskjær mest etter kampen.

Før to minutter var spilt fikk nemlig Morgan Amalfitano ballen rundt 25 meter fra mål, på hjørnet utenfor 16-meteren til Cardiff-målvakt David Marshall.

West Bromwich-spilleren så at Marshall stod langt ute og på elegant vis lobbet han ballen i nota bak en nokså forfjamset sisteskanse.

- Det var et eksepsjonelt mål. Han så at David stod langt ute. Du må gi ham ros for det, men også ros til Jordon Mutch for hans scoring, sa Solskjær.

Mutch scoret Cardiffs første mål for ettermiddagen da han fra cirka 25 meter tilnærmet limte ballen i vinkelen bak Ben Foster i West Bromwich-målet.

Ment å være et innlegg
Til tross for at han var imponert over scoringen, var ikke Solskjær overbevist om at Mutch prøvde å finne veien til nettmaskene ved den anledningen, og på spørsmål om hvilken scoring han mente var best, var Solskjærs svar kontant.

- Amalfitanos. Jordons var et innlegg. Bare spør ham selv, ler han.

Mutch får allikevel en klapp på skulderen av manageren, som mener midtbanespilleren gjorde alt rett ved den litt heldige scoringen.

- Han legger ballen i det riktige området. Keeperen må stå omtrent på mållinjen fordi du aldri vet om noen vil få en touch på ballen, så jeg må innrømme at Jordons var et pent mål også.

De andre målene i 3-3 kampen på The Hawthorns ble scoret av Steven Caulker for Cardiff, og Graham Dorrans og Thievy Bifouma for West Bromwich.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere