RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solskjær - et dødelig våpen

Sist oppdatert:
Ole Gunnar Solskjær blir beskrevet som «et dødelig våpen» på Manchester Uniteds egen hjemmeside.

Den norske spissen scoret sitt første mål på nesten tre år i Champions League for to uker siden.

Nå håper Manchester United på at Solskjær kan avgjøre oppgjøret oppgjøret mot Benfica på Estadio da Luz tirsdag kveld.

- Uansett hvilken rolle Solskjær blir benyttet i - mest sannsynlig som et dødelig våpen som kommer inn fra benken - bør Manchester United prise seg lykkelige over at nordmannen er tilbake i aksjon igjen, skriver Manchester United på sin egen hjemmeside mandag ettermiddag.

- Rutinen kan avgjøre
Manchester United mener Solskjærs rutine i Europa kan bli avgjørende i kampen mot Benfica. Spissen har spilt 79 kamper i Europas gjeveste turneringen, og scoret som kjent vinnermålet i finalen mot Bayern München i 1999.

Old Trafford-klubbens fysioterapeut Rob Swire tvilte aldri på at Solskjær kunne komme tilbake for fullt etter å ha vært satt ut av spill med en komplisert kneskade i to år.

- Jeg følte meg alltid trygg på at Solskjær ville komme tilbake på grunn av den typen han er, skryter Swire overfor UEFA.com.

- Med noen spillere er du alltid bekymret for om de kan komme tilbake fordi de ikke er helt forpliktet til rehabiliterings-programmet. Men det var aldri et problem for Ole, sier fysioterapeuten.

Giggs må stå over
Ryan Giggs må for øvrig stå over kampen på grunn av en lyskeskade. Men Louis Saha rekker etter alt å dømme Benfica-kampen etter å hinket av banen på trening dagen før helgen møte mot Reading.

- Det var et skikkelig skudd for baugen for oss å ikke ha Louis Saha fra start, men med bortekamp i Europacupen tirsdag, våget jeg ikke å ta sjansen. Jeg trodde vi skulle klare å trenge gjennom Reading-forsvaret selv uten Louis, sa Sir Alex Ferguson etter lørdagens kamp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere