RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solskjær: - Jeg pratet med mange klubber

Foto: Heiko Junge (Scanpix)
Sist oppdatert:
Ole Gunnar Solskjær gjør nemlig som Alex Ferguson anbefaler.

I januar starter Ole Gunnar Solskjær jobben med å få Molde tilbake i Norges-toppen.

I helga hadde han så et lengre avskjedsintervju med Manchester Uniteds hjemmeside.

- Gå alltid på intervju
Der avslørte han at han de siste årene har vært i samtaler med en rekke ulike klubber om en trenerrolle.

- Manageren (Alex Ferguson) har alltid sagt at man må gå på jobbintervjuer. Rett og slett fordi man aldri vet hva som kan skje. Han har venner som har vært på hundrevis av jobbintervjuer, men fortsatt er i samme jobb. Derfor har jeg også snakket med en del klubber, sier Solskjær.

Molde var imidlertid den rette klubben.

- Jeg snakket med dem gjennom hele 2010. Jeg ville imidlertid ikke gjøre ta jobben da de sparket treneren sin om sommeren. Derfor trengte de en midlertidig trener. Så møtte jeg dem igjen i oktober, men sa heller ikke da ja. Det føltes imidlertid som om det ville være rett å si ja, innrømmer han.

- Etter det møtet dro jeg hjem for å diskutere det med familien, og det viste seg å være en mer realistisk mulighet enn vi først trodde. Det er veldig viktig for meg og Silje (kona) at barna får sjansen til å vokse opp i Norge også, fortsetter han.

- Vil ha gull
Ambisjonene er de samme som han har signalisert overfor norsk presse tidligere.

- Molde har vunnet cupen to ganger, men aldri serien. Derfor er målet, på sikt, selvsagt å vinne serien. Men dette er en prosess. Vi må begynne på bunn. Vi må ta tak i klubbens struktur, vi må ta tak i talentutviklingen og det er viktig at lokale talenter vet at de vil få sjansen. Jeg tar uansett med meg en masse erfaring. Skal man bygge opp en klubb må man uansett lære av de som har lyktes med det tidligere, og manageren (Alex Ferguson) er den som har mest suksess i sånt som dette, sier Solskjær.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere