RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solskjær: - United slår tilbake!

Sist oppdatert:
Ole Gunnar Solskjær er sikker på at Manchester United kommer til å vinne nye trofeér allerede neste sesong.

Manchester United må denne sesongen kun ta til takke med et eneste trofé - triumfen i ligacupen i februar.

Rødtrøyene røk tidlig ut av Champions League og Premier League-gullet går til Chelsea - dersom ikke et mirakel inntreffer i løpet av de siste serierundene.

- Slår tilbake
Solskjær føler seg imidlertid sikker på at den engelske gigantklubben kommer sterkt tilbake sesong.

- De siste tre sesongene har vi havnet bak Arsenal og Chelsea. Men jeg tror vi kommer tilbake. Vi har et veldig, veldig godt ungt lag. Vi blir bare bedre og bedre, forteller Solskjær til Manchester Uniteds egen hjemmeside.

Solskjær, som ble hentet til Manchester United fra Molde for 15 millioner kroner i 1996, innrømmer at det har vært frustrerende å måtte konstatere at det er tre år siden sist ligagullet havnet på Old Trafford.

- Manchester United-spillere må alltid levere varene. Jeg har vært her i ti sesonger, og hver sesong uten å kapre et trofé er en skuffende sesong for oss, medgir han.

Boklansering
Nordmannen har en svært høy stjerne i Manchester United. Sammen med United-legenden Sir Bobby Charlton lanserte han onsdag boken «United - Manchester United Opus» på på Old Trafford.

Den inneholder godbiter som dybdeintervjuer med blant andre sir Alex Ferguson, Denis Law og Eric Cantona, samt et dypdykk i klubbhistorien.

Boken, som kommer på markedet i oktober, er på 800 sider og har en vekt på 35 kilo.

Prislappen er nesten 34.000 kroner og boken kommer kun i et begrenset opplag. Den første utgaven, med alle stjerneautografene, skal auksjoneres bort til inntekt for UNICEF.

På auksjon
Utropspris: 2,8 millioner kroner.

- Det er stort å være involvert i et prosjekt som dette, og jeg har allerede sikret meg et eksemplar, røper Solskjær.

- Boken er noe helt spesielt og jeg er sikker på at United-fans over hele verden vil bli henrykt over å lese den, mener Sir Bobby Charlton.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere