RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
BLIKKET FESTET PÅ OPPRYKK: Ole Gunnar Solskjær rykket ned med Cardiff i sin første sesong i klubben. Han er sterk i troen på at sesong to vil ende med opprykk.
BLIKKET FESTET PÅ OPPRYKK: Ole Gunnar Solskjær rykket ned med Cardiff i sin første sesong i klubben. Han er sterk i troen på at sesong to vil ende med opprykk. Foto: Empics Sport (Pa Photos / NTB scanpix)

Solskjær: - Vi kan bli mye bedre

Sist oppdatert:
Nordmannen om den gode sesongåpningen.

Ole Gunnar Solskjær har ledet Cardiff til en sterk seriestart, men han mener waliserne har mye å gå på.

Cardiff står med sju poeng etter sesongens tre første kamper i den engelske mesterskapsserien. Tirsdag vant Solskjærs lag 1-0 hjemme mot Wigan.

- Det har vært en god uke. Kampen var ikke spesielt bra, og vi spilte ikke i nærheten av potensialet som ligger i laget. Vi tapte ballen lett, men forsvarsrekken var fantastisk. Det er et stort, stort pluss for oss, sa Solskjær ifølge Wales Online etter seieren.

Forrige sesongs Premier League-jumbo ligger på annenplass på tabellen. Solskjær tar ikke av, men mener den gode starten er bra for selvtilliten.

- Jeg tenker ikke på tabellen akkurat nå. Når et lag vinner kamper tidlig i sesongen, skaper det en bedre atmosfære. I øyeblikket er vi bare fornøyd med at vi har forbedret oss defensivt. Vi er spesielt blitt bedre på å forsvare egen boks som en enhet.

- Nå gjelder det å få laget til å flyte og samhandle bedre. Vi har hentet mange nye spillere, så det vil ta tid før vi spiller den fotballen vi ønsker. Vi vet vi kan bli mye bedre, sier Solskjær.

Cardiff møter lørdag Wolverhampton på Molineux. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere