RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solskjær-assistent til Haugesund

TIL HAUGESUND: Mark Dempsey har jobbet med Ole Gunnar Solskjær i Manchester United, Molde og Cardiff. Nå blir han Haugesund-assistent.
TIL HAUGESUND: Mark Dempsey har jobbet med Ole Gunnar Solskjær i Manchester United, Molde og Cardiff. Nå blir han Haugesund-assistent. Foto: Ian Macnicol (Afp)
Sist oppdatert:
- Jeg virkelig fram til å komme hit og jobbe.

Ole Gunnar Solskjærs mangeårige assistent Mark Dempsey får samme rolle i Haugesund.

Han erstatter Eirik Horneland som Jostein Grindhaugs høyre hånd. Dempsey har signert toårig kontrakt med FKH.

- Vi har jobbet en stund. Vi hadde en lang liste i starten, som er blitt skalert. Den kandidaten vi endte opp med, var ikke engang på listen vår i starten. Vi følte han var litt «out of our league», men desto gladere er vi når vi har fått dette på plass, sa sportssjef Asbjørn Helgeland på fredagens pressekonferanse.

Godt skott

Dempsey har i årevis vært tett knyttet til Solskjærs managerteam, både i Molde og Cardiff.

- Jeg virkelig fram til å komme hit og jobbe. Jeg var i kontakt med Asbjørn for noen uker siden, snakket med Jostein og ble virkelig imponert over denne klubben. Det er en solid klubb, godt skodd for fremtiden. Visjonen er å være topp fem-klubb. Jeg skal gi mitt beste for at det skjer, sa Dempsey selv.

- Neste uke skal gjøre en jobb med Solskjær i Kristiansund, men det er sammen med Jostein jeg skal jobbe fremover. Men jeg visste at det spørsmålet ville komme, sa Dempsey.

Triggende

Etter en trang innledning på sesongen, har FKH hevet seg. Før siste runde ligger rogalendingene på tiendeplass i eliteserien.

- Jeg synes det er kjekt at dette detter på plass. Det er ekstra triggende med en slik kapasitet som Dempsey. Jeg tror han får det «knakande» kjekt. Vi er litt annerledes enn de klubbene han har vært i, men det bør ikke være noe drawback, sa FKH-trener Jostein Grindhaug.

Horneland skal heretter trene G18-landslaget. Haugesund meddelte fredag at spillerne Olav Dalen, Geir Ludvig Fevang, Maic Sema, Emmanuel Ekpo og Ugonna Anyora forsvinner etter sesongen. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere