RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solskjær bremset RBK

Foto: Steve Allen/Scanpix
Sist oppdatert:
Rosenborg møtte Uniteds reservelag i treningskamp søndag.

MANCHESTER UNITED 2 - ROSENBORG 1-1:

Søndag var Rosenborg på besøk i Manchester for å møte Uniteds reservelag ledet av Ole Gunnar Solskjær.

Kampen var viktig for trønderne for å teste formen foran torsdagens meget viktige Uefa-cupoppgjør mot den spanske giganten Valencia.

Les også: RBK-stjerne mister toppoppgjør?

Offensivt RBK
I skikkelig engelsk høstvær spilte Rosenborg uavgjort mot Uniteds nest beste i en kamp der spillet bølget fram og tilbake.

Mikael Dorsin ga trønderne ledelsen etter flott angrepsspill i det 25. minutt da han stanget ballen forbi United-keeper Ben Amos.

Ti minutter senere utlignet Gibson for United etter slett keeperspill av Rune Jarstein i Rosenborg-buret. Midtbanespilleren skjøt fra langt hold, men skuddet var ikke bedre enn at Jarstein burde reddet.

Dårlige avslutninger
Rett før pause hadde Steffen Iversen en kjempemulighet til å sende RBK i ledelsen, men alene med keeper maktet ikke landslagsspilleren å sette ballen i buret.

I andre omgang var Rosenborg det førende laget, og vartet til tider opp med flott angrepsspill. Men avslutningene ble for svake og dermed endte det uavgjort på Uniteds treningsfelt Carrington.

- Kampen ble en bra gjennomkjøring for oss. Vi møtte eksentriske spillere som sprang mye og det var et godt tempo i kampen. Men vi sliter fortsatt med å score mål, og burde ha vunnet denne kampen, sier Roar Strand til RBK.no.

PS: Moldenseren Magnus Wolff Eikrem, som har treningskamper for Uniteds A-lag, fikk spille den siste halvtimen for hjemmelaget.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere