RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solskjær går for ny trippel

Foto: Heiko Junge / Scanpix
Sist oppdatert:
Men ikke fullt så glamorøs som den foregående.

Ole Gunnar Solskjær er Norges mestvinnende spiller i utlandet, og trofésankingen har fortsatt som trener. Nylig vant 37-åringen reservelagsligaen med Manchester United, men nordmøringen ser ingen grunn til å stoppe der.

Ifølge Manchester Uniteds hjemmeside har den gamle storscoreren satt seg som mål å hente tre trofeer i inneværende sesong. Torsdag spiller United-reservene mot Manchester City i siste kamp i gruppespillet av Manchester Senior Cup, hvor vinneren skal møte Bolton i finalen. Som vinnere av reservelagsligaens avdeling nord skal man også møte Aston Villas nest beste for å avgjøre hvem som har Englands beste reservelag.

- Det er stort for spillerne å ha titler å slåss om på denne tiden av året, sier Solskjær til klubbens hjemmeside.

- Vi har vunnet en turnering i Italia, leder Akademi-ligaen, har vunnet reserveligaen og kan vinne ytterligere to cuper, og det er dette det handler om, sier en fornøyd reservelagstrener.

Sist gang Solskjær vant så mange trofeer, var i 1999. Da ble han matchvinner i Champions League, og United vant i tillegg både ligaen og FA cupen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere