RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solskjær innrømmer Ulf-interesse

Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Ole Gunnar Solskjær bekrefter at han følger med på en eller flere Sandnes Ulf-spillere.

- Sandnes Ulf har et godt lag med spillere som yter 100 prosent hele tiden. De har flere gode fotballspillere som er vanskelige å spille mot, sier Ole Gunnar Solskjær til Sandnesposten.

Han bekrefter også at han har konkrete navn på blokka, men vil naturlig nok ikke røpe navn.

- Ja, helt klart. Men du får ikke vite hvem det er, sier Solskjær til lokalavisen.

Raskaj og Thorsteinsson?
Sandnesposten trekker likevel fram to av klubbens største profiler, Anel Raskaj (23) og Steinthor Thorsteinsson (27), når de nevner mulige spillere Solskjær kan ha bitt seg merke i.

Thorsteinsson har kontrakt ut denne sesongen, mens Raskaj signerte ny toårskontrakt i desember. Sistnevnte gikk kontraktsløs store deler av november og desember i fjor i håp om at en større klubb ville satse på midtbanespilleren.

Ifølge Raskajs agent, Hasan Cetinkaya, ble det innledet dialog med flere klubber – i både Skandinavia og Tyrkia – men totalvurderingen endte med at han heller signerte for to nye år i Sandnes.

Han sier også at det ikke nødvendigvis handler om penger for Raskaj, men sportslig utvikling.

Wolff Eikrem-erstatter?
Agenten vil ikke spekulere i om Molde har tatt konkret kontakt med ham angående Raskaj. Hovedpersonen selv har likevel fått med seg at Solskjær har fulgt med Sandnes Ulf en stund, men tror det er langt igjen før noe konkret skjer.

- Jeg er klar over at de følger litt med og det er selvfølgelig noe jeg blir smigret av. Samtidig så vet jeg at mitt navn er bare ett av flere de har på blokka over aktuelle midtbanespillere, så det viktigste for meg er å fortsette å prestere godt for Sandnes Ulf og vise at jeg har nivået inne for en større klubb i fremtiden, sier Raskaj.

Da Raskaj skrev ny toårskontrakt med Sandnes Ulf 20. desember i fjor, inngikk de samtidig en muntlig avtale med klubben om at de ikke skal stå i veien dersom det riktige budet kommer fra en større klubb.

Molde kommer trolig ikke til å foreta seg noen omrokkeringer på midtbanen med mindre Magnus Wolff Eikrem plutselig skulle bli solgt. Mange mener Raskaj innehar noen av de egenskapene Wolff Eikrem besitter. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere