RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solskjær kvitter seg med duo

Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Molde rydder i stallen.

Karim Camara (20) er allerede løst fra kontrakten med Molde, og Sean Cunningham (20) er ikke i Ole Gunnar Solskjærs framtidsplaner, melder Romsdals Budstikke

- Karim har reist hjem og er fristilt fra kontrakten sin med oss. Han har ikke utviklet seg slik vi trodde, og vi har ikke klart å få det beste ut av Karim. Derfor er det bedre at han får starte karrieren sin på nytt i Senegal, sier Ole Gunnar Solskjær til lokalavisen.

Camara kom til Molde fra det norgesvennlige Diambars-instituttet i Senegal og fikk totalt sju kamper i eliteserien. Kontrakten hans gikk opprinnelig ut sommeren 2014.

Sean Cunninghams er ikke fristilt av klubben, men har fått beskjed om at han ikke er ønsket med videre. Amerikaneren kom til Molde før 2011-sesongen, men har aldri klart å etablere seg på laget. I fjor spilte han 18 kamper i eliteserien på utlån til Stabæk.

- Sean har fortsatt kontrakt med MFK, men han har prøvespilt for flere klubber som viser interesse, sier Solskjær.

Nylig var han i liechtensteinske FC Vaduz, som spiller i den sveitsiske ligaen, for å vise seg fram, og Solskjær tror forsvarsspilleren forsvinner i sommer. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere