RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solskjær med klar advarsel

ADVARSEL: Ole Gunnar Solskjær vil ikke selge sin stjernekeeper.
ADVARSEL: Ole Gunnar Solskjær vil ikke selge sin stjernekeeper. Foto: Lindsey Parnaby (AFP / NTB scanpix)
Nordmannen vifter vekk storklubbene.

Flere klubber skal være ute etter Cardiff-keeper David Marshall, men manager Ole Gunnar Solskjær sier han vil strekke seg langt for å beholde 29-åringen.

Wales Online skriver at klubber som Arsenal, Tottenham og Celtic skal være interessert i Marshall.

- Vi har ikke fått noen bud på David og for å være ærlig har jeg ikke lyst til at det skal komme, sier den norske manageren.

Etter nedrykket fra Premier League kan Cardiff miste spillere som Steven Caulker, Gary Medel og Frazier Campbell, men Solskjær er svært lite interessert i å miste Marshall.

- David var fantastisk i fjor. Han var den beste keeperen i Premier League. Jeg håper å overtale ham til å bli. Det er opp til meg å selge ideene mine til ham. Jeg vet han liker seg i klubben og er etablert i området, sier Solskjær.

Marshall ble hentet for rundt fem millioner kroner i 2009, men følge den walisiske avisen skal Cardiff ha satt en prislapp på 150 millioner kroner på 29-åringen. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere