RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solskjær takket nei til NFF

Foto: Steve Allen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Spisslegenden ble tilbud stillingen som landslagssjef etter Åge Hareide.

Egil «Drillo» Olsen ble midlertidig landslagssjef etter at Åge Hareide trakk seg fra stillingen. Men Norges Fotballforbund hadde også andre navn på blokka. Én av flere NFF var i kontakt med var Ole Gunnar Solskjær.

- Jeg syntes ikke det var riktig tidspunkt for meg takke ja til den jobben. Så det var egentlig ikke aktuelt, men det er jo selvfølgelig artig å bli spurt, sier Solskjær til TV 2.

Solskjær har for tiden suksess som trener for Manchester Uniteds reservelag. Den jobben vil han modne i før han eventuelt tar over det norske herrelandslaget en gang i fremtiden.

- Jeg jobber i Manchester United og er på rett vei i trenerkarrieren min. Det hadde vært spennende å ta en mye større jobb enn jeg har nå, selvfølgelig. Men nå har jeg sagt ja til den jobben jeg har i United. Og sjefen min (Sir Alex Ferguson) har jeg så stor respekt for, at jeg ikke kommer til å dra herfra med det første, sier han.

Solskjær legger ikke skjul på at det var vanskelig å takke nei til tilbudet fra NFF.

- Selvfølgelig. Den største jobben du kan få som norsk fotballtrener er å være sjef for landslaget. Men tidspunktet var ikke riktig akkurat nå, påpeker Solskjær.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere