RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solskjær tilbake i høst?

Sist oppdatert:
Åge Hareide ser ikke for seg at Ole Gunnar Solskjær vil være tilbake på landslaget før tidligst til høsten.

Solskjær har spilt åtte minutter i Premier League, og en og en halv kamp i FA-cupen for Manchester Uniteds A-lag etter comebacket fra skade i desember.

Den siste måneden har han imidlertid holdt til på reservelaget.

På landslaget er han heller ikke tiltenkt en plass med det aller første.

- Jeg ser ham egentlig tidligst som aktuell til høsten, sa landslagssjef Åge Hareide da han mandag tok ut troppen til kampen mot Senegal 1. mars.

Les også:Hareides uttak mot Senegal

På reservelaget
Det skal nemlig mye til for at Solskjær slår seg inn igjen på landslaget bare med reservelagskamper. Selv om han ifølge Manchester Uniteds egne nettsider har imponert i to kamper på reservelaget de siste to ukene. Forrige uke spilte han hele kampen på venstre kant da Manchester Uniteds reserver slo Birmingham 4-0. Guiseppe Rossi scoret tre av målene.

- Sentralt i det meste av Manchester Uniteds fine spill var Ole Gunnar Solskjær. Han så ekstremt opplagt ut, og var fryktelig uheldig som ikke tegnet seg på scoringslista, skrev manutd.com etter den kampen.

Solskjær var da innblandet i to av Rossis mål, skjøt selv en gang i stolpen og la også et innlegg som ble headet i krysset og ut.

Så spørs det om formen er god nok til å få en ny sjanse på A-laget i løpet av de neste ukene. United møter West Ham (H), Wigan (B), Newcastle (H), WBA (B) og Birmingham (H) i sine fem neste seriekamper. I tillegg skal de spille ligacupfinale mot Wigan.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere