RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solskjær tror dansken snart vil blomstre

Foto: Chris Fairweather/Huw Evans Agency/ NTB Scanpix
Sist oppdatert:
Ole Gunnar Solskjær mener at det danske spisstalentet Andreas Cornelius vil blomstre tross en tung start i Cardiff.

Premier League-klubben slo sin egen overgangsrekord da den hentet 20-åringen fra FC København sist sommer. Men for Cornelius er det gått trått. En stor del av sesongen er blitt spolert av skader, og stadig har dansken til gode å starte en kamp for waliserne.

Kanskje kan han få en ny vår under sin nye norske manager Solskjær.

- Andreas har hatt en tøff tid med skader, og der er alltid en overgangsperiode med kultur og tempo. Jeg hadde en fremragende første halvsesong i Manchester United, men så ble jeg skadd, og i annen halvdel klarte jeg ikke å komme opp i Premier League-tempo, sier Solskjær ifølge Daily Star.

- Det er det samme med Andreas. Vi forsøker å få ham i gang og jobber med selvtilliten hans. Han har ikke hatt hellet med seg foran mål, så hver dag jobber vi med innlegg for å få ham klar. Han kommer til å etterlate et avtrykk i klubben, fortsetter nordmannen.

Det er hovedsakelig foran mål Cardiff har slitt denne sesongen. Solskjærs klubb ligger under nedrykksstreken i Premier League før lørdagens vanskelige bortekamp mot formsterke Manchester City. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere