RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solskjær vil ha tittelen tilbake

Ole Gunnar Solskjær er svært skuffet over at det bare ble tredjeplass for Manchester United forrige sesong. Nå vil nordmannen hente Premier League-tittelen tilbake til Old Trafford.

Solskjær sier i et intervju med den engeske avisen Daily Mirror at spillerne i Manchester United er fast bestemt på å hente tittelen til Old Trafford kommende sesong.

Forrige sesong endte Manchester United på tredjeplass - bak Chelsea og Arsenal på 1. plass.

- Tredjeplass er en god plassering for de fleste lag, men ikke godt nok for en klubb som Manchester United, slår Solskjær fast overfor Daily Mirror.

- Mer sultne enn på lenge
Han mener spillerne nå er mer sultne på Premier League-trofeèt enn noen gang tidligere.

- Vi vant FA-cupen forrige sesong, men det gjør ingenting med det faktum at Arsenal og Chelsea endte foran oss på tabellen. Vi ble skikkelig skuffet over at Arsenal vant, og spillerne er mer sultne en noengang på å hente tittelen kommende sesong, mener 31-åringen.

Går for gull
Solskjær, som kanskje blir å finne i en ny rolle som hengende spiss neste sesong, mener alt annet enn topplassering i Premier League ikke er godt nok for Manchester United.

- Bare ett stort trofè er godt nok for oss neste sesong, og vi skal gjøre vårt ytterste for å klare dette, sier den norske landslagsspileren.

Vil reise seg
Nordmannen lover også selv å komme sterkt tilbake. Solskjær scoret bare ett mål på 19 kamper forrige sesong, etter en kneskade satte ham mye ut av spill.

- Jeg er fast bestemt på å komme tilbake bedre enn noensinne, forteller Ole Gunnar Solskjær.

Manchester United serieåpner mot Chelsea 15. august.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere