RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solskjærs beskjed til Sir Alex

Foto: ANDREW YATES (AFP)
Sist oppdatert:
- Vi tåler ikke flere feiltrinn om vi skal vinne tittelen, sier Ole Gunnar Solskjær om Manchester Uniteds sesonginnspurt.

Oslo (ANB): Solskjær tror på nytt ligagull til Manchester United, men det forutsetter at de røde ikke går på flere bommerter.

Kristiansunderen har sett klubben sin gå på seks tap siden seriestarten i fjor høst. Det er to flere enn i hele forrige sesong. Likevel skiller det bare ett lite poeng opp til serieleder Chelsea - med ti serierunder igjen å spille.

Londonerne har også snublet med jevne mellomrom, og i øyeblikket synes gullkampen åpen. Med i bildet er definitivt også Arsenal, som bare har to poeng opp til andreplasserte United.

Ingen feiltrinn
Solskjær er optimistisk på egen kubbs vegne, men innrømmer at alle på Old Trafford har én ting veldig klart for seg:

- Vi må komme i en god flyt, og vi har ikke råd til flere feiltrinn hvis vi skal ha en realistisk sjanse til å hente hjem tittelen, sier han til det britiske nyhetsbyrået Press Association.

- Det vet spillerne, det vet manageren og alle i klubben er veldig gira foran de ti siste ukene, tilføyer nordmøringen.

Mange i England har allerede plottet datoen 4. april inn i sine almanakker. Da møtes gullrivalene United og Chelsea på Old Trafford. Solskjær vil imidlertid ikke fremheve den kampen.

Den gir tre poeng, men alle kamper er tre poeng, sier han.

Sulten sjef
Søndag plukket United hjem årets første tittel – med seier over John Carew og Aston Villa i ligacup-finalen. Trofeet var Sir Alex Fergusons 32. i karrieren, men Solskjær tror sjefen sjøl for lengst har rettet blikket framover.

- For hvert trofé han vinner, sier han bare til seg selv at han ønsker seg et nytt. Det er det som driver ham videre, sier Solskjær.

- Han vil ha folk rundt seg som er akkurat like sultne som han selv, og han vil gjøre United til de beste klubben i verden. Det streber vi etter hver eneste dag, tilføyer han.

Neste oppgave for Ferguson & co. er ligakampen mot Wolverhampton kommende lørdag. Der er intet annet enn seier godt nok. Fire dager seinere er det returoppgjør mot Milan i Mesterligaens åttedelsfinale. United har med seg 3-2-seier fra bortekampen mot Milan. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere