Søndagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

Manchester City gir ikke opp stjernejakten.

15.02.09 14:09

De aller største stjernene takket nei til Manchester City i januar. Nå ser de lyseblå fram mot sommeren. Her er de siste ryktene.

*Manchester City planlegger et bud på 200 millioner for Chelseas John Terry. Midtstopperen skal angivelig være misfornøyd med tilværelsen på Stamford Bridge (Sunday Express).

*En som har lyst til å tilbringe dagene i London er José Mourinho. Portugiseren skal visstnok være interessert i å ta en ny periode som sjef for Chelsea (News of the World).

*Den karismatiske portugiser må imidlertid belage seg på konkurranse. Også Guus Hiddink kan tenke seg jobben som sjef for de blå på permanent basis (The Observer).

Scolari på vei tilbake
*En som ikke skal tilbake til Chelsea er Luis Felipe Scolari. Brasilianeren kan i stedet være mannen som får ansvaret for å løfte Manchester City til nye høyder (News of the World).

*Lørdag gikk det rykter om at Inter har planer om å hente Robin van Persie fra Arsenal. Søndag blir også Liverpools Daniel Agger nevnt i forbindelse med de blåsvarte (News of the World).

*En som ser ut til å bli på Merseyside er Rafael Benitez. Spanjolen skal være villig til å signere en ny kontrakt med rødtrøyene i løpet av neste uke (Sunday Express).

*Også Blackburns Roque Santa Cruz kan være på vei mot større ting. Paraguayaneren skal være misfornøyd på Ewood Park, og ønsker seg til en større klubb (Mail on Sunday).

Portsmouth i trøbbel
*Ryan Giggs er konge i Manchester United. Om Gary Neville vil oppnå samme status, og fortsette i klubben, må han godta et lønnskutt i likhet med waliseren (Mail on Sunday).

*Portsmouths dårlige sesong så langt ser ut til å få konsekvenser. Både Peter Crouch og Glen Johnson kan være på vei bort fra den underpresterende klubben (News of the World).

*Sven Göran Eriksson kan imidlertid gjøre noe med dette. Den svenske treneren skal nemlig være aktuell som ny manager på Fratton Park, etter at Tony Adams fikk sparken fra jobben (Mail on Sunday).

*Hva som kommer til å skje i Portsmouth er likevel usikkert. Klubbens eier, Sacha Gaydamak, skal nemlig være interessert i å selge klubben (The Observer).

*Newcastle-manager Joe Kinnear er syk, men ikke fattig. Den hissige iren kan få en bonus på 10 millioner norske kroner om han redder Newcastle fra nedrykk (Mail on Sunday).

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.