Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Storlag ønsker seg Brede Hangeland.

* Liverpool-manager Rafael Benitez ønsker seg brassen Diogo Luis Santo, og skal være villig til å bla opp tolv millioner pund til Olympiakos for å sikre seg 21-åringens tjenester. (The People)

* The People kan også rapportere at Brede Hangeland er en ettertraktet mann. Både Liverpool og Manchester City skal være interessert i nordmannen, som skal ha en prislapp på sju millioner pund.

* Everton og David Moyes har planer om å sikre seg kroatiske Niko Kranjcar fra Portsmouth for 14 millioner pund. (The People)

* Florent Malouda har aldri helt fått det til å stemme etter at han kom til Chelsea i 2007. Nå sier franskmannen at han vil vurdere å dra til Juventus om muligheten byr seg. (Flere kilder)

* Harry Redknapp skal rydde opp i egne rekker til sommeren. Det kan bety takk og farvel til Luka Modric, som er ønsket av både Inter og Juventus. (News of the World)

* Derimot kan Stewart Downing bli ny mann på White Hart Lane. Redknapp har planer om å gjøre et nytt forsøk på å hente ham til sommeren. Denne gangen lokkes Middlesbrough med 15 millioner pund. (Sunday Mirror)

* Det kan være duket for en retur til spansk fotball for Alvaro Arbeloa. forsvareren til Liverpool er ønsket av Atlético Madrid, som kan komme til å by sju millioner pund for spanjolen. (The People)

* Når Sol Campbells kontrakt med Portsmouth går ut til sommeren, kan han komme til å fortsette karrieren i Monaco. (Flere kilder)

* Newcastle snuser på den svenske veteranen Henke Larsson. (News of the World)

* Sam Allardyce har funnet en erstatter dersom Roque Santa Cruz skulle forsvinne fra Blackburn. Den Allardyce har fattet interesse for, er 22-årige Edin Dzecko, som spiller for Wolfsburg. (The People)

* Tottenham, Fulham og Newcastle kjemper om å sikre seg den kamerunske målvakten Carlos Kameni. Kameni har takket nei til å forlenge med Espanyol. (The People)

* The People er svært ivrige på ryktebørsen denne søndagen. De kan også melde at både Nottingham og Leicester City ønsker å låne Aston Villas Isaiah Osbourne.

* José Mourinho til Manchester United? Det er verken et rykte eller i nærheten av å bli en realitet, men Rio Ferdinand har sagt at Mourinho ville vært en ideell erstatter den dagen Sir Alex Ferguson trekker seg tilbake. (Mail on Sunday)

* Mourinho har for øvrig erklært at Ryan Giggs er Premier Leagues beste spiller noensinne. (Sunday Mirror)

* Real Madrid ønsker seg fransk hjelp. De skal være interessert i å sikre seg Arsenal-manager Arsène Wenger, og ønsker også å ansette Zinedine Zidane til å assistere Wenger. (News of the World)

* Manchester United tviholder på Cristiano Ronaldo. Ifølge The People skal han ha blitt tilbudt 140.000 pund uka for å signere en femårskontrakt med klubben, til tross for at han har tre og et halvt år igjen av en kontrakt som gir ham 120.000 i uka. News of the World mener United har intensjoner om å være enda rausere mot portugiseren. De hevder han vil bli den første til å tjene 200.000 i uka, dersom han signerer en ny kontrakt med klubben.

Kilde: BBC

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

NÅ: Milrab har oppdatert salget med sportsklokker og Oakley