Søndagens Premier League-rykter

Hva gjør Shrek på Manchester United?

29.03.09 22:24

Hvem kan være interessert i Cristiano Ronaldo? Du gjettet riktig - Real Madrid gjør i stand et bud på 100 millioner pund (100 millioner pund!?) for Manchester Uniteds portugiser, som kan miste neste års VM dersom ikke Portugal skjerper seg i kvalifiseringen.

Det blir spekulert i Cesc Fabregas' framtid i Arsenal, ettersom midtbanespilleren har avslått å utelukke en overgang til Barcelona eller - igjen - Real Madrid.

Og apropos Fabregas: Så du denne komme? - «Gunners» skal være klare til å la spanjolen gå, fordi han visstnok har begynt å tro at han selv er viktigere enn klubben.

Men ingen går uten at noen kommer inn. Arsène Wengers transfermål nummer én er Evertons forsvarsspiller Joleon Lescott.

Og både Arsenal og Everton skal, sammen med Sunderland og Fulham, være interessert i bosniske Edin Dzeko fra Genk.

Dette har du hørt før, men vi nevner det igjen: Liverpool vil fortsatt ha Gareth Barry fra Aston Villa, og merseysiderne håper på å få på plass en overgang verdt 8 millioner pund denne sommeren.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Miguel Riopa/AFP

Middlesbrough vil la Stewart Downing gå dersom klubben rykker ned fra Premier League denne sesongen. Både Liverpool og Tottenham er klare for å legge 15 millioner pund på bordet for kantspilleren. For ordens skyld: Middlesbrough ligger på 19. for øyeblikket i ligaen, fire poeng unna sikker plass.

Manchester City har heller ikke gjort sine saker upåklagelig denne sesongen, og ingen i sentrum av byen finner trøst i at Romas keeper Doni, som City har snust på, forteller at han ikke har noen intensjoner om å forlate klubben.

Newcastle tror de kan få signert Tottenhams Tom Huddlestone - dersom «The Magpies» overlever i Premier League, vel å merke.

Evertons Marouane Fellaini vil at klubben skal hente hans tidligere lagkamerat i Standard Liege, Milan Jovanovic.

I mellomtiden vil blåtrøyene beholde midtbanespilleren Joseph Yobo, på tross av interesse fra både Arsenal og Chelsea.

Mye Everton i dag. Sammen med Tottenham og Aston Villa følger klubben nøye med på Real Murcia-yndlingen Daniel Aquino, som fortsatt er rene babyen å regne med sine 18 år.

Blackburn-sjefSam Allardyce utfordrer gamleklubben Bolton i kampen om å få tak i Sean Davis fra Portsmouth.

Mens Newcastle og West Bromwich krangler om signaturen til Swindons Simon Cox, verdsatt til en million pund.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Paul Ellis/AFP

Aston Villa er fast bestemt på å overgå Marseilles bud på Standard Lièges Steven Defour.

For de spesielt interesserte:

Craig Gordon liker ikke å bli satt på benken, og Sunderland-keeperen vil forlange å bli transferlistet dersom han ikke klarer å komme seg tilbake på laget.

Arsenal-unggutten Mark Randall er heller ikke fornøyd, og sier han heller vil forlate klubben enn å tilbringe enda en sesong på reservelaget.

Tilbake i Manchester sentrum er Mark Hughes klar til å leie ut sin keeper, Joe Hart, neste sesong.

PS: Hulls Jimmy Bullards framgang etter en omfattende kneoperasjon gjør legene målløse. Midtbanespilleren kan være tilbake på banen allerede i september - tre måneder før skjemaet.
PPS: Newcastle vil tilby Joe Kinnear en rolle «høyt oppe i systemet» i klubben, dersom han takker nei til toårskontrakten som manager.
PPPS: Samme Newcastle må forberede seg på den vanskeligste tiden i klubbens historie, dersom det faktisk ender med nedrykk denne sesongen. I så fall vil verdien på klubben bli halvert fra 200 til 100 millioner pund.
PPPPS: Liverpool jakter en rekordavtale verdt 60 millioner pund med Carlsberg.
PPPPPS: José Mourinho angrer på at han ikke forlot Chelsea tidligere, og hevder «det er den største tabben i hans liv».

Og for deg som lurte på bildet: Manchester United-stjernene har laget deres eget «Look-A-Like Hall of Fame», i et (desperat?) forsøk på å smile etter to strake tap i serien. Rio Ferdinands «tvilling» er Star Wars-karakteren Jar Jar Binx, Carlos Tévez er Hulken, mens Wayne Rooney - selvfølgelig - er Shrek.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.